תגידו

kiticat

New member
תגידו

חשבתי על משהו אתמול- בין השאר.... בין קליפ אידיוטי של כרסטינה לעוד קליפ של כרסטינה (אני דווקא אהבתי את השיר החדש אבל הוא חרוש והוא בערוץ רק כמה ימים!), למה אין יום לינקין פארק כבר????

NiKi†a

New member
כריסטינה שולטת../images/Emo47.gif

וסתמו כולכםםםםםם....אבל אני לא יתחיל אז פשוט אל תגיבו לי. היה היום קטע איתם....על הקליפ שלהם....והיה עליהם אתמול חשות באמטיוי שאמרו שבאמת פיינט זה השיר החדש...(דההה).

MaStiK BaNaNa

New member
בלעעעעעעעעעעעעעעע

כריסטינה עושה לי חרארה עם השירים שלה.. ובכלל שראיתי אותה עם השיער השחור בקליפ הבעע הזה קיבלתי פריחה !! כאילו מה עובר עליה????....... מישהו משהו-- יש מחר שביתה?

NiKi†a

New member
ממש יאאאאאפה לה עם שחור../images/Emo99.gif

אבל כדאי שנפסיק עם השירושור הזה מיד כי זה גם לא קשור להודעה הראשית וגם יצעקו עלינו...ואמרתי לא להתייחס...בשביל זה יש לה פורום

Cupid In Hell

New member
שמעו משהו!!

קריסטינא לא מעניינת כאן אפח'ד !!!!1 זה פורום של לינקין פררק השולטים!!! אז תפסיקו לדבר על להקות פופיסטיות שלא קשורות לכאן!!! בכל מקרה.... דהההה שפיינט השיר הבא נ.ב מירי היה כבר 50000 יום עם לינקין פארק ב MTV2 ברגיל יהיה בחופש הגדול בערך..

Cupid In Hell

New member
מירי..

זה עולה 5 שקל לכל חודש שאת מקבלת חשבון... בערך אנערף התחננתי לאמא שלי שתעשה לי....

kiticat

New member
בואנ'ה....

תקשיב רגע אני ואימא שלי? זה סיפור שלא כדאי שתדע. היא ממש זונה. ואני לא ארחיב בקטע הזה.

coka

New member
אני כל כך מזדהה איתך שזה עצוב....

בעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!! מה הקטע של הורים

olly v

New member
התיאוריה שלי -

ככה הם היו אחלה אנשים אבל ברגע שנולדים להם ילדים משתבב להם איזה שבב רופף במוח והם מחליטים להקדיש את רוב חייהם בכך שהם מאמללים אותנו!

למעלה