תגידו

תגידו

שמתן לב שהברחנו את הבנים? (מניפולציה פולנית ) אני בעד שוויון לגברים
איפה סולו? מה עם מעוף? אוהי ברך וברח.... אור של קרן...? וכל האחרים...

rolan

New member
../images/Emo66.gifהמין החזק

הוא המין היפה הנה תראי מה הם אומרים לנו...

oehhe

New member
הלו הלו רגע רגע מי כתב את זה???

קודם כל, אוהי לא ברח, אוהי לא כותב כשאין לו מה לכתוב. שנית קראתי את מה שפירסמה כאן יקירתי רולן, עברתי ביחד אתה על הכתוב והוכחתי לה שאותי הכתוב שם אינו מייצג. אין לי כמעט בעיות עם השלט, אם הסייחה רואה מורדים או זבל ארגנטיני. אני נמלט לחדר השינה לצפות בחדשות. אני לי העדפות לחזה נשי גדול האמת, סרטים אני לא רואה אני בהחלט זה שקם להביא משהו מהמקרר תמיד מוכן לעשות קניות, אבל לא עבורי, לי לא חסר מאום חיבוק הגון לא פחות חשוב לי מסקס לא רואה כדורגל בכלל, סולד מזה הויזה שלי חופשיה תמיד שמח לדבר ותורן כלים שנתי, עם אופציה להארכה שנה נוספת והכל אמת תשאלו את רולנקה

*יערית

New member
ששששששש../images/Emo1.gif

לא להעיר את מנוחתם..... הם עייפים מאיסוף העצים ל-
אנחנו נהנה מה-
ו-
מה רע?

עלמה2

New member
יונה - ממליצה לשלוח לגברים -

את מיסטר בין............ עדיף על ג'וליה ?

אחשל

New member
התגבורת בדרך ../images/Emo8.gif

שלום לכולם, והרבה הצלחה למנהלת החדשה
... כנראה שזה עובד, כי אני כאן בעקבות הפרסום שלה... קצת רקע על המורכבות - בן 37, נשוי בשנית 5+ שנים, אחרי 9 שנים בסיבוב ראשון... שנים גדולים מהסיבוב ההוא (בן 15, בת 10.5) ואחת בדרך
... אצלנו היחסים - מאחל לכולכם בית נפלא כזה, שהילדים אוהבים לבוא אליו בכל הזדמנות, וזה המון בזכות האשה שאיתי, שידעה לתת לילדי את התחושה שזה הבית שלהם, ולא מלון להתארח בו... חבל שבבית השני שלהם מצב הדברים אחר (לפחות לפי הסיפורים שלהם...). אני מייחל ליום שבו הם יחליטו להתמקם אצלי באופן קבוע. תחושתי - זה קרב ובא...

rolan

New member
אחשל

ניק מעניין בחרת... ברוך בואך לביתנו אתה כל כך מתאים לנו אז שבה נא אנחנו כאן בהתארגנויות אחרונות ותיכף יוצאים לדרך בכל מקרה אתה יכול להתחיל ראשית כתוב את פרופיל משפחתך יש לנו כאן דף בו מרוכזים הפרטים של חברי הפורום ומשפחתם תעיין ותשלח כדי שאצרף אותך גם כן כמו כן אתה מוזמן לכתוב את תאריכי ימי ההולדת של המשפחה (אלי במסר אישי) זהו קובץ שיפורסם בהמשך, לכשיסתיים איסוף הנתונים. זהו... אז יופי שאתה כאן איתנו

*יערית

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif|חמין| |ג'חנון|

האייקונים שכתבתי לא נמצאים בתפריט..זה כי היום אנחנו על תקן שבת במיזנון
בחור הבא...שמעתי בשקט את אשר אתה מייחל לעצמך ולילדייך, אך ....קצת קשה לי לחשוב על פרידה מילדיי בעתיד לטובת משפחתו החדשה של אביו...מה זה קשה.. איתי לאורך כל הדרך! אבל מכיוון שאני לא בסיפור החיים שלך
מאחלת לכם בהצלחה,וכמובן המשך מערכות יחסים נפלאה לכל הצדדים!

שמעתי שקיבלנו תגבורת..

ברוך הבא לבתינו החביב אכן בת זוג לעניין בחרת ,לאפשר לילדיך להרגיש בבית זה עבודה קשה ולב פתוח,כל הכבוד מאחלת לכם שתצליחו יחד לשמור על הקשר המורכב כי זה בכלל לא מובן מאליו...

blonda3

New member
אחשל-ברוך הבא, ואני מבטיחה../images/Emo45.gif

בבוא היום, לזה שיבחר להיות איתי בפרק ב' שלו ושלי, לקבל בשמחה ובאהבה אותו ואת ילדיו, לאפשר להם להרגיש בביתי כבביתם-כי פשוט לא רואה אפשרות אחרת.... בהצלחה.

rolan

New member
אמירה חשובה ../images/Emo18.gif

כן ואני בטוחה, בלונדה, שכוונותיך טובות כולנו אומרים כך כי בעצם מי יגיד.... כשאמצא את גבר חלומותי אזרוק את ילדיו לרחוב?.... נכון שאף אחד לא קם? כולנו רוצים לקבל, לשמח, לאהוב, להעניק ועוד ועוד אבל מה במציאות יש דבר שנקרא כימיה ואם הכימיה לא עובדת אין תבשיל, או נכון יותר התבשיל מתקלקל
אני יכולה לומר שאצלי הכימיה צלעה מאוד בהתחלה עד כדי כמעט שריפת התבשיל, לשמחתי ולשמחת אוהי, התבשיל מתבשל על אש קטנה והוא מריח טוב ....
אז צריך להזהר מאוד מהצהרת כוונות שכזאת לא תמיד זה תלוי בנו

blonda3

New member
כימיה-עסקת חבילה והצהרת כווונות

להיפך. אני מכירה את עצמי. עומדת מאחורי המילים שכתבתי. אני חושבת שגם בתאור שתארת על התבשיל שלכם, מאחורי מה שסיפרת, היתה אותה כוונה כפי שאני כתבתי, כוונה שלכם שהתבשיל יצליח. כי אלמלא כך-הכל היה נשרף. אז לקח ולוקח לכם יותר זמן אבל עובדה שאתם מנסים ולא מתייאשים וזאת היתה כוונתי. אם אכיר מישהו נחמד וילדיו לא ירצו אותי זה סיפור אחר. אני כתבתי על עצמי ועל כוונותי.

rolan

New member
סליחה בלונדה

אם לא הובנתי נכון לא התכוונתי לומר (וכתבתי זאת...) שלך אין כוונות טובות רק אמרתי שצריך להיזהר מהצהרות כי לעיתים זה לא ממש מצליח לנו

blonda3

New member
מה סליחה?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

תתפשטי....
חחה.
את בסדר-נשמתי...
הבנתי אותך... ולי-קל לי... כי לדבר בתאוריה... תמיד הכי קל.... תודה על האזהרה...

למעלה