תגידו !

nizanm

New member
תגידו !

מה זה בכל מקום בארץ שאני מסתובב, מצפים את הכבישים באספלט חדש. מה כל התושבים רוצים ציפוי כבישים ב י ח ד ?

כל ראש עיר והטעם שלו

בעוד שאספלט ודקלים, כנראה משותפים לכל ראשי הרשויות, יש עדיין מאפיינים ייחודיים - כמו פארק בכל מערכת בחירות של בנימיני בהוד השרון, או עמודי תאורה חדשים ברמת השרון. לא לדאוג!

nizanm

New member
פארקים ובטון בשנת בחירות

ראשי הרשויות המקומיות משקיעים בשנת בחירות מעט בפרקים והרבה בבטון. הם עושים לא לפי תכנית צרכים אסטרטגית,שכוללת לדוגמה שימור ערכי הטבע והסביבה, אלא לפי מה שיביא להם את מירב התמיכה בקלפיות.

נכון ועצוב - אבל בשביל זה הפורום

זו במה מצויינת להזכיר לנבחרי הציבור ולמועמדים שיש עוד כמה דברים חוץ מסלילת הכבישים מחדש...

nizanm

New member
איך עושים את זה?

הרי הם עסוקים , והם עשוקים על ידי מקורבים ומפלגות הקואליציה. איך מזכירים להם שיש עוד עניינים חשובים חוץ מלצפות את הכבישים באספלט.

אני מצפה שהם/מקורביהם ישתתפו כאן

אני רק מקווה שאין לי ציפיות גבוהות מדי - ובכל מקרה, אפשר להזמין אותם להתארח בפורום, ורצוי כבר עתה כדי להגדיל את הסיכוי לנוכחות קבועה של הפוליטיקאים ומקורביהם כאן עד יום הבחירות.

nizanm

New member
צריכים להיות זהירים

מצד אחד אנחנו יכולים לקרוע אותם כאן. נעביר ונקבל מידע אמיתי ומהימן עליהם ונעביר החוצה. מצד שני שהם לא יגיעו לעמדת שליטה על התוכן וחלילה על חברי הפורום. השיטה: לדעתי.ניסוי וטעייה.

jablonka

New member
אל דאגה

חברה, אל תדאגו....לאט לאט הפוליטיקאים יטפטפו פנימה...אם הם רוצים להיות בגובה העיניים עם הבוחרים זה המקום!

nizanm

New member
הפורום הזה חייב לשמור

על כך שהפוליטיקאים שיופיעו בפנינו -מעל במה נכבדה זו- לא ימכרו לוקשים, כפי שנהוג למכור בקלות ל ה מ ו נ י ם . במה זו צריכה להיות חקרנית, ומבקרת את בעלי השררה. מאידך: צריך לשמור על מידת הלויאליות לאמת האבסולוטית ןלא להרתיע אותם מלבוא לכאן. ושוב: שלא ינצלו את הבמה, אלא יבוקרו וילכו.אנחנו הריביון.

יבלונקה אתה חושב שהם לפחות קוראים

יבלונקה אתה חושב שהפוליטיקאים נכנסו אי פעם לפורום ובכלל מעניין אןתם מה אנחנו כותבים? אני חושבת שאולי חלק קטן מאד. השאלה העקרונית היא כמה פוליטיקאים ותושבים נכנסים לפורום ומתיחסים לנאמר.

למעלה