תגידו....

תגידו....

אני סתם מדמיינת, או שפיטר (
) ושחר מנגנים לאביב גפן בקליפ שלו יום עובר
אני ממש אוהבת לשמוע את אביב, וגם את מוניקס! הייתי בהופעה של מוניקס מתישהוא.. והם כאלה חמודיםםם... ופיטררר....
חח בכל מקרה אני ניצן

וואלה...יש משהו

זה מוזר...בהתחלה הם נראים בדיוק כמוהם אבל בסוף כמעט ולא מוצאים דמיון אם אתם שואלים אותי...לחקור!

בטח שזה הם

שחר מתופף בשיר הזה, ופיטר הבסיסט. ואם תשימו לב... בערוץ 6, בפרסומת של "חכם בשמש" (אחלה שיר- אגב!!), פיטר מנגן שם ורואים אותו... עם אותו מאור כהן המעצבן ששר את השיר הכי מטומטם עלי אדמות (" גולה גולה?").....

ThE Fire GiRl

New member
פחחחח שירלי!

פעם הייתי כל כך דלוקה שרופה מתה על הסולן בקליפ הזה של חכם בשמש...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!

Nulit

New member
חחח אני עדיין!../images/Emo6.gif

איזה חחאאאאאתתתייךך!!

חיחי... הוא שוס

במיוחד בגלל שהוא כ"כ שומר על עצמו ומקפיד למרוח קרם הגנה לפחות פעמיים ביום!! חכם בשמש!! =)

ThE Fire GiRl

New member
חחחחח

אני מניחה שאם הייתי זוכרת איך הוא נראה הייתי עדיין דלוקה עליו....חח פעם אחרונה שראיתי את החכם בשמש הזה היה לפני 3 שנים... למישהו יש תמונה של החתיך המדובר??? אני אודה לו מאוד מאוד..

Nulit

New member
...../images/Emo60.gif

כשיש לך 3 אחים קטנים שהחיים שלהם זה ערוץ 6, אין לך הרבהמ ברירות...

ThE Fire GiRl

New member
פחחח....:)

עוררתם לי נוסטלגיה, אז החלטתי להציץ בערוץ 6 מזה שנתיים שלא ראיתי...חחח ראיתי סברינה המכשפה הצעירה, קלולס <אני חייבת לציין ששר פוסטמה> ונשואים פלוס <כן, גם קלי פוסטמה אבל זה לא חדש לאף אחד>... ואז הלכתי לאכול... <וזה לא מעניין אף אחד אז אני אפסיק ברגע זה>.

../images/Emo23.gif|ראש-כ|משום מה..

אני תמיד נדבקת ל"גולה גולה" למרות שהוא דוחה ת'חיים..
כאילו, אין יל כוח להעביר ערוץ, כי 24 הוא הקבוע שלי, אבל כשיש ת'שיר הזה אני הולכת לעשות דברים אחרים, ואז ה"גולה גולה גולה גולה או או אווו" נשאר לי בראש. מבאס. טחחח.. ואני אסתכל על פיטר...חביב ביותר..

למעלה