תגידו... בא לכם להמליץ לי על שירים יפים של POLICE?
ח חולוני New member 11/8/03 #2 רוקסן קאנט סטנד לוזינג יו מסאג' אין אה באטל ווקינג און דה מון דו דו דו דו, דה דא דא דא אברי ליטל ת'ינג שי דאז איז מג'יק אברי בראת' יו טייק קינג אוף פיין ווראפד אראונד יור פינגר דונט סטנד סו קלוס טו מי
רוקסן קאנט סטנד לוזינג יו מסאג' אין אה באטל ווקינג און דה מון דו דו דו דו, דה דא דא דא אברי ליטל ת'ינג שי דאז איז מג'יק אברי בראת' יו טייק קינג אוף פיין ווראפד אראונד יור פינגר דונט סטנד סו קלוס טו מי
N NiGa New member 11/8/03 #4 ווראפד אראונד יור פינגר? לא היה יותר קל לכתוב באנגלית?! חחח תודה רבה!! חלק היה לי כבר, סימן טוב
ח חולוני New member 11/8/03 #7 לא, הם לא אחי. אבל עזוב אותך מהמשטרה, קבל שיר פצצה: Laava - Wherever You Are
A alomm New member 12/8/03 #8 קבל עוד שתיים אחד של סטינג Mad about u שיר מדהים... ו fields of gold אם כתבתי נכון....
T the eye2001 New member 12/8/03 #9 אחי... mad about you ו wrapped around your finger הם אולי השירים הכי טובים שלו....מת עליהם!!!! בכלל סטינג זמר ענק הדיסק סולו הראשון שלו "חלום הצבים הכחולים" אולי הדיסק שאני הכי אוהב בעולם....או יותר נכון אחד מכמה..
אחי... mad about you ו wrapped around your finger הם אולי השירים הכי טובים שלו....מת עליהם!!!! בכלל סטינג זמר ענק הדיסק סולו הראשון שלו "חלום הצבים הכחולים" אולי הדיסק שאני הכי אוהב בעולם....או יותר נכון אחד מכמה..