כל הקרדיט לפורום רובי וויליאמס: ג'סטין הולך לעשות קאוור לשיר לש רובי וויליאמס: angels... אם אתם רוצים לדעת עוד לכו תקראו בפורום רובי וויליאמס, אבל הם דיי ירדו שם על ג'סטין, ואני דיי התעצבנתי!
AngelFairY כתבה(או כתב...) שזה לא יפה להגיד לאנשים מהפורום לרדת על רובי וזה..... והיא כתבה את זה בתגובה להודעה שלי אז שאלתי אם היא מתכוונת עלי... ואת הגבת להודעה שלי(של השאלה) וכתבת "איזה שיר?" אז כתבתי לך שאת צריכה ללמוד לשרשר... כי זה מבלבל..... ותשמרי על הפה שלך.... אין לי עצבים אליך.... ת'עצבים שלך את מוזמנת לפרוק בפורום"ריבים(ועוד משהוא)...! לא פה! ובמיוחד לא עלי...
מה הקטע שלכם??? אז שירשרו אליכם !!לא נורא אבל אל תעשו מזה כזה עניין גדול... תעשו טובה...אל תתנהגו כמו ילדים קטנים.. חוץ מזה חשבתי שכולנו כאן חברות וכל זה אז באמת תפסיקו עם השטויות האלה ואל תמשיכו עם הריב הזה... בבבבבקקששהה... נ.ב יש לי יש לי יש לי יום הולדת יום שישי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שניכן מכירות אותי נכון??? יפה... עכשיו אל תתווכחו על זה פשוט תעזבו את הנושא הזה... אם לא תפסיקו את זה בשבילכן אז פליז...תפסיקו להתווכח בשבילי ובשביל הפורום... דבר אחד אני שונאת וזה מריבות...