תגידו

jenngirl

New member
../images/Emo32.gif לא רציתי לפתוח הודעה חדשה

כל הקרדיט לפורום רובי וויליאמס: ג'סטין הולך לעשות קאוור לשיר לש רובי וויליאמס: angels... אם אתם רוצים לדעת עוד לכו תקראו בפורום רובי וויליאמס, אבל הם דיי ירדו שם על ג'סטין, ואני דיי התעצבנתי!

גרררר זה מעצבן!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif

אני פשוט לא מסוגלת לקרא את זה
מה הם חושבים לעצמם
גררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifממש בזוי מה שאת מנסה לעשות...

למה לנסות לסכסך בין פורומים?!?!?
נכון, יש שרשור על הקאבר ל- Angels שג'סטין טימברלייק רוצה לעשות...
כולה הבענו את דעתנו שהרעיון הוא רעיון גרוע, כי השיר ספציפית מתאים רק לרובי...
לא צריך לקרוא לשאר החב'רה מהפורום של ג'סטין טימברלייק לבוא לרדת עלינו בפורום של רובי...
ממש לא במקום...

אמממ לא יודעת מה לעשות

אין לי שום כוונה לסכך בין הפורמים בענין שכל כך לא קשור לכלום!!! וחבל לי שזה יקרה... חבל זה קורה אז בואו נכריז על הפסקת אש..

jenngirl

New member
טוב תראו:

אני כבר אמרתי שאני לא רוצה לסכסך
אין לי כוונה וגם לא הייתה לי וגם לא תהיה לי
אני לא ילדה משועממת
כולה הודעתי לפורום פה שג'סטין מחדש את השיר של רובי
וגם אם היו מדברים ככה על רובי הייתי מתרגזת, ואותו דבר אני מתרגזת שאומרים על ג'סטין וזהו
אני לא באתי בכוונות לסכסך

מה?!../images/Emo29.gif

AngelFairY כתבה(או כתב...) שזה לא יפה להגיד לאנשים מהפורום לרדת על רובי וזה..... והיא כתבה את זה בתגובה להודעה שלי אז שאלתי אם היא מתכוונת עלי... ואת הגבת להודעה שלי(של השאלה) וכתבת "איזה שיר?" אז כתבתי לך שאת צריכה ללמוד לשרשר... כי זה מבלבל..... ותשמרי על הפה שלך.... אין לי עצבים אליך.... ת'עצבים שלך את מוזמנת לפרוק בפורום"ריבים(ועוד משהוא)...! לא פה! ובמיוחד לא עלי...

justin love

New member
תשמעו שניה...

מה הקטע שלכם??? אז שירשרו אליכם !!לא נורא אבל אל תעשו מזה כזה עניין גדול... תעשו טובה...אל תתנהגו כמו ילדים קטנים.. חוץ מזה חשבתי שכולנו כאן חברות וכל זה אז באמת תפסיקו עם השטויות האלה ואל תמשיכו עם הריב הזה... בבבבבקקששהה... נ.ב יש לי יש לי יש לי יום הולדת יום שישי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב חמודה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif

"היא בעצמה עשתה שירשור על מישהי..." למי שירשרתי?!?!?!!?
צודקת ספיר היא לא שווה ת'מעמץ!
וכל הקללות שכתבת בהודעה ההיא חוזרות אליך!
ותשמרי על הפה שלך!
לכי לריב בפורום ריבים!

justinet

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה היא!!!! ישר מתנפלת!!! היא בעצמה עשתה שירשור על מישהי...אז מה הקטע שלה????

justin love

New member
תעשו לי טובה...

שניכן מכירות אותי נכון??? יפה... עכשיו אל תתווכחו על זה פשוט תעזבו את הנושא הזה... אם לא תפסיקו את זה בשבילכן אז פליז...תפסיקו להתווכח בשבילי ובשביל הפורום... דבר אחד אני שונאת וזה מריבות...

למעלה