תגידו,

פילאטוס

New member
תגידו,

זה נראה לכם מקרי שהיחסים ביני ובין מר אורנג' התחממו עד כדי כך שהוא שואל אותי, "פילאטוס, אנחנו מוכנים להרפתקה"? למה הוא מתכוון? לא היה לי אומץ לפתוח... שלא יגיד לי אחר כך, כשאת אומרת לא וכל זה. בוקר טוב, אגב. יום העבודה האחרון השבוע, ברוכה השם.

אני מתחיל לקנא.....

אותי הוא לא שואל כלום האורנג' הזה...... נאדה, התעלמות מוחלטת..... זה כבר ממש מעליב.

ברוכה גדולה עד מאד השם

ו....גם אצלי עניין ההרפתקה עוד לא עלה, את יכולה לברר אצלו למה ? :)

פילאטוס

New member
קנאים!

תפוזון אחד פה מפלרטט איתי, מה אתם נדחפים? מה עם קצת תמיכה? להיענות לחיזור או לא? לחכות שיתקשר? לשיר לו "ישנן בנות"? (טוב, יאללה, עוד מעט הישיבת מורים נגמרת ואני פה מחוברת בווריד. שלום ודי)

datnyc

New member
הוא ממש "חכם" התפוז הזה

ואולי קצת מעליב, כי לי הוא מציע את ערוץ הגבינות!!!! אז מה אם אני אוהב לאכול?? בחי שאני לא שמן, אבל ככה איתך הוא מחפש יחסים משמעותיים ואיתי רק אוכל ושעשועים?

noa128

New member
את בטוחה שזה "הוא"?... אולי זו בכלל

תפוזינה? חשבת על זה? אני לכשעצמי זוכה ממנו/ה ממש כמו דורון, להתעלמות אלגנטית (או לא), אפילו כשנגמרת הסולללה הא לא תמיד טורח לספר לי.. מין הומור אכזרי שכזה, להשאיר אותי תקועה באמצע קיביניאוחתו עם נייד בלתי שמיש... היא יודעת מה שהיא עושה התפוזינה, תני לה קצת קרדיט..
נ.

פּרפרית

New member
אז יש לי סיפור:

אחרי "שנפרדנו" קיבלתי SMS בטלפון שאומר "אני מת להכיר אותך, תתקשרי." עם מספר פלאפון. לא התקשרתי, אבל, אני חייבת לאמר שהסתובבתי כמו טווס. אה, הנה לכם כזה. זה נמשך כמה ימים טובים עד שגיליתי שזאת פירסומת לאיזה אתר הכרויות דרך הטלפון..... איזו אכזבה!

למעלה