תגידו..

תגידו..

לפעמים גם לכם יש ימים כאלו שלא בא לכם לעשות כלום? כבר איזה שעתיים אני פה מול המחשב, אני לא פריק מחשבים או משהו כזה (בסה"כ מתכנת Asp
), אני יודע שצריך להכין מטלות לאוניברסיטה ושאר ירקות אבל.. אין לי כוח לזוז מהכיסא, גם לכם זה קורה?

claimbing

New member
קורה לכולם...

גם לי יש את זה היום
יש לי מבחן מחר ואין לי כוח לפתוח ת'ספר אפילו

Salem

New member
למען האמת

יש לי מלא דברים לעשות, ופשוט אין לי זמן בשבילם...

Mapisto

New member
לי יש מבחן במחשבים

זוהי סיבה לבוא לביצפר נו נעלה קצת את הממוצע..
שונא מקצועות הומניים הא כן ושונא onclick בform....

חחחחח.. ../images/Emo6.gif + שאלה

בהזדמנות זו, בבתי ספר לומדים פסקל, מישהו יכול להסביר לי למה ללמוד פסקל ולא C או VB ? מה ההיגיון של משרד החינוך (אם בכלל יש כזה)??

פסקל ככלי - לא כשפה

פסקל היא שפה מאוד קריאה. משרד החינוך מלמד מדעי המחשב באמצעותה. הוא לא מלמד את השפה כמטרה להרחיב ידיעות בשפה עצמה, אלא ללמד מדעי המחשב. לוגיקה. בשביל להכניס מורים שיודעים C או VB - צריך פחות או יותר להחליף את כל המורים בארץ למורים יקרים יותר או להעביר את כולם השתלמויות. הכי פשוט וזול זה להישאר על פסקל... יש כל מיני ניסיונות להכניס C וכו' אבל אני בהחלט חושב שזה מיותר - בסה"כ עשיתי בגרות לפני שנתיים ואניבקושי זוכר תו מפסקל (מי משתמש בימינו ב-C).

אוריקס

New member
../images/Emo45.gif ותוספת

קודם כל שפוי, אתה צודק בזה שזה יעלה המון כסף להחליף מורים, אבל לא תהיה בזה שום תועלת - אין טעם בללמד מישו VB עוד לפני שהוא יודע לכתוב אלגוריתם ברמה הבסיסית של לולאות, מערכים, פונקציות וכו'... אני עדיין מוצא את עצמי לפעמים כותב x:=3 או for i= 1 to 2 do (מן ערבוב שכזה
)...
פסקל סה"כ שפה נחמדה אבל קצת מעצבנת לפעמים עם התחביר שלה וכל מיני קטעים קטנים כאלה...

Salem

New member
פסקל היא שפה מאוד נוחה ללימוד

שפה שנורא קל להתחיל איתה, ואני דווקא חושב שזו בחירה די נבונה. למה להסתבך עם C
פסקל זה נוח באותה מידה. עשיתי בגרות בפסקל לפני שנה, ואני מרוצה
אגב, גם האוניבסיטאות נוטות ללמד בסיס של תכנות עם פסקל.

khaydarin

New member
זה תלוי

אצלנו באוניברסיטה נפלו על הסטודנטים של מדעי המחשב עם ג'אווה, בלי שום התראה מוקדמת ובהנדסת חשמל מלמדים C.

Mapisto

New member
ג'אווה היא מובנית עצמים לעומת c

שהיא לא. אגב, התחביר של שני השפות זהה לרוב.

Mapisto

New member
יו אני מזה מזדהה

למרות שהתחביר של Vb דיי דומה. vb זאת שפה לפיתוח דברים קטנים שאין לכם כוח להתעסק עם c++(חוץ מהקטע של OOP ) אין קסאטין... dim x as string x = 3 label1.caption = x * 50 בימים אלה אני מסיים את הספר c++ ב21 ימים, חבל שלי לקח ללמוד אותו שנה, אבל זוהי שפה בעלת עוצמה שאין כמוהה. אפשר להגיד ש"מרגישים" את העצמים שאתה בונה, וזה לא סתם אובייקט על הלוח. בכל מקרה, יש לי ספר של MFC והוא הספר הבא שלי...

khaydarin

New member
רק בארץ

אם מישהו אומר שהוא מתכנת ב-Visual Basic אז לוקחים אותו ברצינות. שפה בזבזנית שאין שניה לה.

למעלה