תגידו

פילאטוס

New member
תגידו

מה זה אומר עלי שאני פה מצחקקת ומצווחת בעונג מול אחד הסרטים הכי מפגגרים ומצחיקים שראיתי, "ריצ'י ריץ'"? נו, עם הילד הבלונדיני מקולי קולקין. איזה כיף היה. יכול להיות שהקור העביר אותי על דעתי? אל תספרו לאפחד.

datnyc

New member
זה בסדר

ואני נתקעתי מול אינדיאנה ג'ונס.... זה או הקור או העייפות |:)

פילאטוס

New member
או משהו אחר!

כלומר, במחשבה שנייה, אולי זה דבר טוב. חוץ מזה, אינדיאנה ג'ונס הראשון נהדר (עם התיבה האבודה). אחר כך הם התחילו לקשקש. בכלל, אני מתאמנת לי בלא להתווכח עם מה שקורה, להפך. בא לי להיטפש, אלה ימי חסד בשבילי. והעיקר, נהנית?

noa128

New member
טגידי את.. גבירתי הירושלמית

האם דאגת לא לפספס את אהובנו עב המידות ביס פלוס? הערב ב-20:15 הפרק השני והאחרון של "הפשע המושלם" - לא יודעת אם הוא יותר טוב מ"המפצייח" - אבל קסם הקולטריין שלו מנצנץ שם כתמיד..
ולא צריך להוסיף שבכל פעם שאני רואה פרומו של זה - ישר מתחבר לי בראש "פילאטוס"..

פילאטוס

New member
פצע פתוח

אשכרה. פספסתי את הפרק הראשון, והלב נשבר. תיכף נראה אם אני מבינה משהו מהשני. מהפרומואים התרשמתי שאולי הוא לא שחקן נורא מגוון, אבל השרמנטיות... נו.

noa128

New member
אווו.. הדבר -

אי שם לפני כמה חודשים חלקה איתי פילאטוס יקירתנו תובנות מופלאות על קסמו המופלא ושרמנטיזיותו הבריטית של השחקן העבה רובי קולטריין (להלן "המפצייח"), הילדים שלי דרך אגב התאהבו בו קשות בתפקיד האגריד בהארי פוטר.. היום היה הפרק השני והאחרון במיני דרמה בריטית שהוא מככב בה "הפשע המושלם". (אל דאגה, כמו שאני מכירה את יס, הם עוד ימחזרו את זה יופי, וגם בטח אפשר למצוא את זה בוידאו או די וי די. בחו"ל בטוח. בהחלט שווה לחפש). טרם שמעתי מפיל, אבל אני נורא נהניתי. די גאוני זה היה, התסריט, הבימוי. תענוג בריטי עם הדובי החמוד בתפקיד הראשי
זהו.

נגוהות

New member
שמעתי שרמנטי????

איפה, איפה יש אחד כזה??? באסה, אין לי יס, רק ערוצי זהב.... היום לא נראה אף שרמנטי או דובי חמים לרפואה...

פילאטוס

New member
מממ

התייגעתי, כצפוי, בחלק השני. נחכה שזה יעלה שוב, ואז נראה מהתחלה. נועה, עשית לי חשק. דווקא הפעם הוא לא נראה לי שרמנטי כל כך, הקולטריין. לרגע המצלמה התרחקה ממנו, ואפשר היה לראות את כולו, והתכווצתי. זה גיהנום לחיות עם גוף כזה. מה שמזכיר לי שהכל מראות, ה כ ל. איפה שלא מסתכלים, רואים השתקפויות של עצמנו. מנחם ומייאש באותו זמן.

noa128

New member
טוב, אחרון על הקולטריין ../images/Emo9.gif

מסכימה איתך בעניין המימדים. ואני חושבת שבהפקות האחרות שהוא שיחק בהם באמת היו פחות הזדמנויות לראות אותו ב-לונג-שוט (מכף רגל עד ראש), אבל מה שמופלא בעיניי בשחקן הזה, היא הבחירה שלו בתפקידים ששמים את המימדים המפחידים שלו בקונטרסט מוחלט לעדינות,החום והאנושיות של הדמויות שהוא מגלם בכישרון כה רב. וזה כנראה סוד הקסם שלו ודאי תסכימי איתי שיש המון שרמנטיליות בגבר מצחיק, חכם חריף כמו פלפל, ועדין כמו תינוק. אהבתי שם כמה דברים - אבל היה איזה שם סיקוונס נפלא ששילב את ההכנות של הפושעים ל"פשע המושלם" עם צילומים שלו בהכנת ארוחה לאהובתו - בבחינת כל צד פועל למען המטרה שלו.. - כשהסיום - הם עומדים בתיזמון והוא פותח את בקבוק היין ומדליק את הנרות - אהבתי. נ.

פילאטוס

New member
קולטריין העירום

את יודעת, ב"המפצח" היו המון רגעים שהתסריט שהושם בפיו התייחס ישירות לגודל שלו, ובעומק לא-מצוי. אני זוכרת פרק אחד, שבו הוא חקר אנס שחור עור, בן לאמא לבנה, שמעשי האונס שלו היו קשורים לעובדה הזאת (זוכרת? כשהיה ילד הוא שפך על עצמו חומר מלבין בניסיון לשנות את צבע העור, ונשאר עם צלקת נוראה). ואז קולטריין מנחש בקול את הילדות של האנס הזה, מולו, ומטיח בו שהוא ודאי התעלל בילדים שמנים, כי בסולם החריגויות הם היו נמוכים ממנו. כמה כאב היה שם. ובכל זאת הוא היה מוקף נשים שהעריצו אותו ונמשכו אליו, מה שגרם לי לחשוב מתי יעזו לעשות סדרה שבה אשה ענקית תהיה מושא כזה לתשוקה. ובכל זאת, שרמנטי ככל שיהיה, חכם וסקסי, העירום של הר אדם כזה הוא משהו שקשה לשאת. אין שום חן בגודל הזה, וקשה שלא לתהות איך הוא מזדיין, לעזאזל, כשהוא בקושי נושא את עצמו, ואיפה בסדר יום מלא ההרפתקות שלו מתיישב לחץ הדם המרקיע, פצעי הלחץ, קוצר הנשימה, כאבי הגב והברכיים וכל שאר המכות שמשקל כזה מביא, שרמנטי או לא.

noa128

New member
מסך הקסם

וזה הקסם. הבחירה בדמויות שעוביו הוא חלק מהן היא בחירה אמיצה הן שלו והן של מי שליהק אותו. כך בעיניי לפחות. ואני עושה את ההפרדה בין השחקן הזה בחייו שלו לבין הדמויות שהוא מגלם. בעניין הזה אין לי ויכוח איתך פילי. מסכימה שעם 50-60 קילו פחות הוא יהיה הרבה יותר אטרקטיבי. מזכירה לך שהשיחה הלילית ההיא שבה עלה שמו לראשונה התחילה מזה שאני ציינתי כמה מפריע לי עודף משקל אצל גבר. אבל לגביו כשחקן - השאלה אם ישכנע אותי (ואותך) בכשרונו הרב אם יגלם את אותן דמויות ויראה כאחד האדם. הייתי שמחה לראות אותו יום אחד מצטמצם למימדים אחרים ובוחר לו דמות אחרת שתיגע לי בכל נימי הנשמה...

לא מעט גברים שמנים היו ילדים מוכים.

קראתי פעם התייחסות אל שכבות השומן האלה כלבישת מעטה מגן. אני מכיר כמה גברים כאלה.

פילאטוס

New member
מיליון סיבות

הו, אוריגמי, יכולות להיות כל כך הרבה סיבות למעטפת השומן הזאת. מעטה המגן הוא אחת מהן. יש גם את הצורך העמוק, הכבוש או המדוכא, לתפוס מקום, לנוכח. שומן יכול להיות גם דרך להכחשת (או הטבעת) המיניות, ליציאה מהמשחק (בעקבות התעללות מינית, במקרים קיצוניים, או בעיות של דימוי גוף או מין אחרות). לפעמים זו דרך להטיל מום בעצמך, מין ענישה. לפעמים משקל עודף הוא תוצאה של התמכרות: כלומר, כשאכילה באה במקום להרגיש (מה שנכון לכל סוגי ההתמכרות, שהם תמיד תחליף), אמצעי להקהות "עור" דק מדי. ויש גם "סתם" שמנים, גנטית, שלאו דווקא מוגדרים ב"בעיה". סוגיה מסובכת נורא.

למעלה