תגידו.....

שני32889

New member
תגידו.....

מה הכתובת של אברי באדי(המכון כושר) בתל אביב? כי פשוט ידיד שלי אחד רוקד שם והוא רוצה שאני יבוא איתו לשם השבוע ואין לי מושג איפה זה קיצור אם מישהו יודע פליז כתבו פה בלחוץ אבל !!!!

זה פשוט מאוד !

את יכולה לחפש במנועי חיפוש באינטרנט את המכון כשר הזה או דרך דפי זהב של ת"א זהו פשוט וקל !!!! ממני, דני אינטרנשיונל

KristineW

New member
שני, כפרה...

את יודעת איפה זה ככר דיזינגוף?.. (תשאלי מקסימום, זה לא בעיה) בקיצור, תעלי מכיוון הסנטר בככר, ואז תרדי למטה ותמשיכי טיפה ישר ובדיוק תגיעי ל- EVERYBODY. זה נמצא לא בצד של הסנטר, אלא בדיוק בצד השני. גם אפשר לראות שלט גדול כזה שרשום עליו EVERYBODY עוד מהככר עצמה. מקסימום תשאלי איך מגיעים לשם. זה מה זה לא מסובך. כל אוחצ'ה תל-אביבית ממוצעת יודעת איפה זה...
ואגב, אם את באה מכיוון תחנה מרכזית בת"א, אז קחי קו 5, יש לו תחנה שם ממש ליד החדר כושר.
ועוד אגב אחד, את יודעת שקלוד מעביר שם כל מיני שיעורים, אז בכלל שווה ללכת.

שני32889

New member
דדדדדייייי????

חחחח...כן אני יודעת שהוא רוקד שם,ידיד שלי הזה רוקד איתו(הוא גם הביא לי תמספר שלו...)ובגלל זה הוא רוצה שאני יבוא אחרת מה לי ולמקום הזה? אה ובכל מקרה תודה חיים...

שני את משיהו מיחוד !!

את מה זה מצחיקה שתהיה בריאה אם יש לך את הנייד של קלוד הרקדן מס' אחת של דנה אינטרנשיונל אז למה את לא עושה עם זה משיהו ??? חחחח...... (אם את מבינה למה אני מתכוון). ממני, דני אינטרנשיונל

שני32889

New member
חחח...מה אתה אומר....

עשיתי איתו כבר יותר מדי תאמין לי אני מדברת איתו מלא והוא מזה נשמה חולה עליוווווו !!!!!

מותק שהיה לך לבריאות

שהיה לך כל טוב ותעשי מה שאת רוצה מה שאמרתי לך זה היה בצחוק טוב נו שהיה שהיה לך כל טוב וחיים יפים מאמי אם את נהנת לדבר עם אדם שלא סם עלייך שהיה לך כל טוב וזהו !!! ממני, דני אינטרנשיונל

שני32889

New member
נו סתכלו תטמבל...חחח.....

נשמה תעשה טובה ואל תפתח תפה שלך יותר ממה שצריך ואל דבר בכלל שטויות שאין לך מושג מה קורה תאמין לי שהוא הבנאדם הכי נשמה בארץ,ואם היית רק שומע תשיחות שלנו היית מבין,וזה שהוא מתקשר להגיד חג שמח והכל כפרה עליו מי מסוגל עליו תגיד לי אה?

אז... סליחה...

שני אני מבקש פה ועכשיו סליחה אם פגעתי בך. ואם טוב לך לדבר איתו אז... שהיה לך לבריאות וזה הכל... ממני, דני אינטרנשיונל ושוב סליחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שני32889

New member
חחח...קרעת אותי עכשיו....

מה קשור אם פגעתי בך וכל החרטה הזה? סלח לי אבל יש לך יציאות קצת לא קשורות.... ומאמי אל תחיה באשליה,תצתרך לעבוד הרבה יותר קשה בשביל זה.....

למעלה