תגידו..

תגידו..

היות וזו הפעם הראשונה שאני נוסעת לחרמון יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו לענות. 1. כמה ימים עדיף לנסוע לחרמון? שיהיה עדיין חופשה אבל שלא יימאס. 2. איפה עדיף לישון ולהשאיר את האוטו? 3. עד כמה קר שם? פעם אחרונה שהייתי שם לבשתי חולצה קצרה ולא יודעת איך זה יהיה הפעם. תודה לעונים!

daven

New member
אז ככה

לא נתת מספיק פרטים.. האם גלשת בעבר? אם התשובה היא כן, ואת פחות או יותר מתקדמת - לא הייתי נוסע ליומיים כי החרמון הוא בערך בגודל של סנופארק ממוצע באירופה...- טוב אולי קצת הגזמתי אבל הוא ממש קטן, יש בו בסה"כ 2 מסלולים עיקריים שמתפצלים לכמה תתי מסלולים קטנים בדרגות שונות - זהו. ז"א ברוב המקרים הגולש הממוצע יסיים ל"חרוש" את החרמון אחרי 4 גיחות במעלית .. וזה עוד במקרה שה"שיאון " פתוח אם לא תחלקי לשניים. במקרה שאת בכל זאת רוצה לישון שם ולהעביר יומיים תאלצי לישון בנווה אטיב באחד המוטלים שדווקא זו חוויה לא רעה בכלל בניגוד לחרמון (רשימה מצורפת בקישור) החנייה היא בחניון אתר החרמון שגם שם יש קאץ' - צריך להגיע מוקדם (עד 07:30 ) כדי לחנות בחניון העליון ולא לקחת אוטובוס (הסעה פנימית) מהחניון התחתון של האתר - שזה סיוט לא קטן בסוף יום הגלישה מאחר ולא מדובר בנוסעים "צרפתים" אם את יודעת למה אני מתכוון... מבחינת הקור - פה אין חדש, קר בחרמון ואם את בחורה אז אפשר להגיד קר מאוד בחרמון אבל בגלישה עצמה תמיד חם והזמנים שקר בהם זה רק ביציאה מהרכב ובמעליות עצמם. הערה : עם כל המגרעות של החרמון ויש המון כאלו - הוא האתר מס' 1 בארץ וכולנו נהיה שם ביום הראשון שהוא יפתח.

yaircarel

New member
את נוסעת לעשות סקי? או סתם?

אם זה סקי אז יום יומיים זה סבבה אותו דבר גם כדי לטייל.

בטח סקי

וכבר גלשתי פעמיים אז אני יודעת לעמוד על סקי, עד שהירידה נהיית תלולה ואז אני מעדיפה ליפול (או שזה פשוט קורה לי) בכל אופן תודה על ההמלצות וחג שמח

למעלה