תגידו...

תגידו...

אם היו עושים סרט על רד הוט והיו נותנים לכם לגלם איזה חבר בלהקה שתבחרו אתמי הייתם בוחרים? כול מי שהיה אי פעם בלהקה עד עכשיו... בנות גם אתן יכולות...

lollapalooza

New member
מממ... זה לא ברור../images/Emo35.gif

ג'ון כמובן
ולא רק בגלל שיש לי חיבה יתרה לבחור, גם בגלל שהוא נראה כמו זה שהיו לו החיים הכי מעניינים.

אכן...

אני דווקא הייתי בוחרת את אנתוני (עם כל חיבתי לג'ון...) כי גם לו היו חיים מעניינים ומאוד מגוונים...

MOMMYs

New member
הילל

יש לי תחושת העדה עליו. אם הוא לא היה נפטר אז הוא היה צריך להיות בין הגיטריסטים הטובים בעולם. ואולי היה נשאר מהפפרז משהו פאנקי. הבנתם את עמדתי בסרט מתי מתחילים?

Dr Drums

New member
צ'אד

כי הוא מתפף, וגם אני מתופף, והוא מהמתופפים האהובים עלי, ואני יכול להזדהות איתו... וגם ניראה לי שאם היו שואלים אותי עם איזה מתופף היית מתחלף (מכל הלהקות שיש+היו) הייתי בוחר אותו (או את בונהם)

שניהם לדעתי הכי טובים...../images/Emo13.gif

אני הייתי בוחרת בג'ון.... אהמ... לא יודעת למה... מה זה משנה גם ככה אף אחד לא יגיב על ההודעה שלי. רק בשביל לנסות סמים ולדעת שאני אצא מזה.. אולי. והגיטרה. בחיים שלי לעולם לא תהיה לי.

SirPsychoSexy1

New member
שאלה קשה.. אבל הייתי בוחר בצ'אד...

כי הוא מתופף- כמוני.... וגם כי הוא נראה הבנאדם הכי שפוי בלהקה.. D:

SirPsychoSexy1

New member
לא יודע.. צ'אד נראה הכי רגוע...

גם אין אצלו סיפורים מטורפים על סמים כמו שיש אצל השאר...

Tal loves rhcp

New member
את פלי או דייב או היללוש ז"צל

כי פלי התנשק עם אנטוני וגם בגלל שהוא כזה מתוק והלל כי אני הגלגול הבא שלו כי נולדנו באותו תאריך והוא מת שנה לפני הולדתי

Tal loves rhcp

New member
את פלי או דייב או היללוש ז"צל

כי פלי התנשק עם אנטוני וגם בגלל שהוא כזה מתוק והלל כי אני הגלגול הבא שלו כי נולדנו באותו תאריך והוא מת שנה לפני הולדתי

אין פה שאלה

ברור שאת אנטוני אם הסיפורים נכונים אז הוא ז**ן הרבה מאוד ואני הייתי מתחלף איתו בכיף

---

מה הקשר??? בחיית בלי שטויות אל תגיד שאתה לא היית מתחלף איתו מהבחינה הזאת

למעלה