תגידו,

תגידו,

מי בא לתל אביב ב-16?.. ומי בא לכפ"ס ב-23?.. יהיה נפלא לראותכם...אפילו שלתל אביב אני בכלל לא בטוחה שאני אבוא... אבל בכל זאת, שנדע- הוז קאמין?!

charliebr

New member
שייייץ'

אווו אני רוצה לבוא גם

jenni Mor

New member
ב-16..

אוךך, שמעתי המון תגובות טובות על ההופעות שלהם... אבל שמעתי גם כאלו שלא נהנו כ"כ.. אני לא אתאכזב, נכון?

jenni Mor

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

אני בדר"כ מסתכלת ברשימה של הרשומות האחרונות, ו.. הכותרת שלך היתה נורא אופטימית, אז נכנסתי.. :) אני חושבת. או שהיית ברשימת הבלוגים של מישהו ודרכו הגעתי אלייך.. אני לא כ"כ זוכרת.. :)

יש סיכויים גדולים שב-23 ../images/Emo13.gif

אבל זה שוב תלוי בשתי חברות...למרות שהפעם בטוח יש לי אחת...אז אני רק צריכה למצוע עוד מישהי

אני אנסה לשכנע את אמא שלי...

אבל לא נראה לי שזה יעבוד
אבל בכל מקרה אם אני אלך (הלוואי!) אני אצור איתך קשר...זה יהיה אדיר לפגוש מישהו מהפורום!

hadorbanit

New member
אני באה!

אני מתה לבוא להופעה בכפר סבא אבל אין לי עם מי... אבל 98% שאני באה! זה יהיה נחמד אם נראה אנשים מהפורום!

HaMsTeR

New member
יש סיכוי שאני באה ב23../images/Emo118.gif

אבל ממש לא בטוח... אני אדע רק בהמשך השבוע.

אני אני אני!!

למקרה שלא הבנת, זאת שולההה...
הולכים לדורבנים ב23 כן?!...אני מקווה! טוב ריגושש..!! למרות שאני נכנסת לפה רק פעם בשנתיים.. רציתי להשאיר לך..(לא נורא שכולכם רואים אותה!!) הודעה חביבה
אזז זהוו...להת'

../images/Emo41.gifכל מי שבא להופעה כנסו../images/Emo41.gif

כל מי שבא להופעה ביום שישי.. להגיד מקום ושעה להפגש לא יעבוד כי מאחרים ולא מכירים אחד ת'שני.. אני חושבת שיכול לצאת טוב אם כל מי שבא להופעה ייתן לי במסר- לא על גבי הפורום- את הפלאפון שלו ושאני יגיע לשם אני יתקשר לכווולם שיבואו לנקודה X ואז נראה כולם את כולם.. אני מציעה את עצמי כי הרוב פה פשוט מכירים אותי ויודעים גם שאני ילדה תמימה (אפשר לומר), שאפשר לסמוך עלי וכד'.. מי שלא מכיר אותי יכול גם לשאול את המנהל פורום ואת טל המנהל של מאמ"ה שמכירים אותי אם זה בטוח לתת לי טלפון
בעעע.. קיצר מי שחושב שזה רעיון טוב אז שישלח לי מסר מי שלא - שיגיד למה..
לילה טוב

למעלה