ועוד איך ../images/Emo8.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif
יש לי יחסים אינטימיים, חמים ביותר עם המלאך השומר שלי! לפני כמה שנים קראתי במקום כלשהו שכדאי לברר את שמו של המלאך השומר... עשיתי זאת, ובדרכו שלו - הוא העביר לי את שמו. מאז אני פונה אליו ו"מדברת" איתו באופן סדיר והוא עונה לי, שוב בדרכו הנפלאה והמיוחדת, בא לבקר אותי בחלומות - שם הוא מעביר לי מסרים ברורים, שולח לי רמזים בחיי היומיום - באמצעות אנשים בעלי אותו השם. כמו כל זוג אוהבים "המכבד את עצמו" יש לנו אפילו שיר שהוא מיוחד לנו, וכמה הופתעתי ושמחתי שהשיר הזה "רדף אחרי" אפילו בחו"ל האחרון שלי, בנסיעתי לשוויץ (לפני כ- 3 חודשים). קשה לתאר את ההתרגשות שלי, כשזכיתי לשמוע את השיר הזה ברדיו
אחד הסיפורים המדהימים שהיו לי, במסגרת "יחסינו המיוחדים" היה כאשר בדרכי לשיעור הראשון בקבלה (לפני מספר שנים) שאלתי אותו מה דעתו על זה, כשנכנסתי לאוטו שלי - השיר הראשון שהושמע ברדיו אמר "בקש חלום קטן" (תרגום השיר dream a little dream of me). רק לאחר שיצאתי מהמפגש, נזכרתי בחלום שהיה לי מספר חודשים לפני אותו המפגש, ושבו הופיע מכר שלי - ששמו היה כשמו של המורה לקבלה.... וכמובן שהחלום הזה היווה עבורי אישור, שאכן מתאים לי ללמוד שם. רוילה, תודה על שאלתך, שחיברה אותי שוב אל האנרגיות הנפלאות האלה
(מנקודת המבט שלי - זו כנראה התוצאה של קיטורי על כך שהקשר קצת חלש, לאחרונה...). וכמובן, שיהיה כיף לקרוא חוויות של כותבים נוספים, על קשר עם מלאך שומר, או הדרכה רוחנית אחרת.