תגידו יש פה מישהו מיב' במקווה?
R RevitallicA New member 11/1/04 #6 היי רם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif מה שלומך?! ברוך הבא לפורום ואני באמת זקנה
היי רם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif מה שלומך?! ברוך הבא לפורום ואני באמת זקנה
R RevitallicA New member 12/1/04 #9 שלומי טוב../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif אני מתגייסת עוד 13 יום, שיוצא ב-25 לחודש היפי היי בשיא הקור
שלומי טוב../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif אני מתגייסת עוד 13 יום, שיוצא ב-25 לחודש היפי היי בשיא הקור
L leory young New member 15/1/04 #11 יאמי מאז שהתחלתי להראות נוחכות באנגילת כל שיעור יש "איייייכככססס"... עעע תעברו כבר לדורית את וויקי, משעשע אצלנו
יאמי מאז שהתחלתי להראות נוחכות באנגילת כל שיעור יש "איייייכככססס"... עעע תעברו כבר לדורית את וויקי, משעשע אצלנו
L leory young New member 15/1/04 #12 כלומר ה"איכסססס" תמיד היה... רק שעכשיו אני זוכה לשמוע אותו.. אה ועשו את זה גם לתמיר..ואפילו לרותם פעם אחת!!
כלומר ה"איכסססס" תמיד היה... רק שעכשיו אני זוכה לשמוע אותו.. אה ועשו את זה גם לתמיר..ואפילו לרותם פעם אחת!!