תגידו.....

תגידו.....

יש לי הרושם שיש כאן קצת קצרים תקשורתיים בין הנפשות הפועלות.... יכול להיות שאני טועה, אך באמת, ללא נסיון לביקורתיות, נדמה לי שאנשים פה מתנצחים אחד עם השני במקום להעשיר אחד את השני.. יש סיכוי לעשות פה RESTART ?

spectacular

New member
Restart .

כדי שאחרי הRestart לא יחזרו "הקצרים התקשורתיים בין הנפשות הפועלות" אולי כדאי להבין למה זה קורה, אני אגיד את דעתי: אני לא חייבת להסכים עם אף אחד, אף אחד לא חייב להסכים איתי, אני לא צודקת ו\או יודעת הכל, ואף אחד לא צודק ו\או יודע הכל אני מעוניינת להביע את דעתי ולשמוע מה דעתם של אחרים, זכותי לשנות את דעתי על כל דבר שבעולם בכל רגע, כי אני לומדת כל הזמן, גם לאחרים אותה הזכות, אני לא אשאר במקום שלא נעים לי, ואני בטוחה שגם אחרים מרגישים כמוני.

האהבה 100

New member
אבל חבל לי נורא שמנהלת הפורום

שואלת אותי אם אני חושבת שהיא חזקה? וכשאני עונה לה אז היא נפגעת ואומרת לי:אני לא חושבת כמוך ולא רוצה לדבר על זה יותר...מה אתם חושבים? אם מנהלת הפורום לא תהיה קצת יותר עם כח סבל לקבל מילים עם אהבה בלי לפרש יותר מדי,ולקחת אישי אז זה יהיה יותר טוב.חבל שזה ככה כי זה קרה אתמול עם עוד מישהי. מה פתאום שמים לנו מלים בפה? לא מסכימה עם הדרך ואם מישהי חושבת שאני טועה אז בבקשה. תודות.

spectacular

New member
האהבה 100,בבקשה.

למה את חושבת שמנהלת הפורום צריכה להיות "עם כח סבל לקבל מילים עם אהבה" האם הכונה שאפשר להגיד מילים פוגעות בלי להתחשב ברגשותיה, למה צריך כוח סבל אם המילים הם כל כך של אהבה? אף אחד לא טועה וגם אף אחד לא צודק, אין אמת אחת. ולא צריך להתוכח,אין לזה שום טעם, אבל כיף לשוחח.

האהבה 100

New member
טל !

את לו חושבת שאדם ששואל שאלה צריך לקבל את התשובה באהבה? נניח שאת היית שואלת אותי אם את חזקה? ואני הייתי עונה לך שאת חלשה. היית מחליטה לענות לי בזו צור מבישה? אני בטוחה שלא כי היית לוקחת בחשבון את התשובה שלי. תודה.

spectacular

New member
שאלות ותשובות

אני אגיד לך את האמת, אם מישהו אומר לי דברים מעליבים, אז אני נעלבת וכואב לי, אני לא יודעת איך "לקבל באהבה" מילים קשות, האם את יודעת? איך עושים את זה? מה זה משנה אם אביבה חזקה או חלשה? איך אפשר לדעת את זה מתוך קריאה בפורום? ומה זה משנה? האם את חזקה,האהבה 100? אני לא כל כך.לא תמיד,לא בכל תחום, לא כל יום, ולפעמים ...אני פלדה .

spectacular

New member
למה חלשה במרכאות?

לא חשבתי שאסור, ואני מה שאני, גם אם זה אסור.

האהבה 100

New member
טל

כשאת שואלת שאלה את לוקחת בחשבון שתקבלי תשובה שלא תאהבי? זה לא נראה לך טיפשי לשאול "האם אני חכם"? ולכעוס כשאשמע "אתה טיפש"?

spectacular

New member
שאלה-תשובה.../images/Emo20.gif

אני לא יודעת איך זה מתקשר למה שהיה ובאמת שלא משנה לי, בעקרון אם כבר שאלת, אני לעולם לא אענה"אתה טפש" אני לא בעד דוגריות בכל מחיר , אני לא חושבת שאפשר להגיד כל דבר בשם הכנות והאמיתיות. לפעמים צריך להמתיק מילים ולרכך ולעגל,זאת דעתי, אני לא רוצה לפגוע אף פעם,באף אחד, זה נקרא אהבה אם אינני טועה.

האהבה 100

New member
את צודקת !

ובכדי להתגונן אני אשיב לך: שלא אמרתי עדיין לאף אחד שהוא טיפש. אמרתי מקסימום:אתה חלש,כשנשאלתי והתבקשתי להגיב. חולשה היא לא מילת גנאי. נכון?

spectacular

New member
יש לי סיפור.

אני לא יודעת ולכן אסיח את דעתך, ואציג בפניך מצב היפוטטי: היו היה אדם מאוד עצוב,מאוד מאוד עצוב, אבל הוא היה חכם ,וידע להסתיר את זה טוב, כולם חשבו שהוא האיש הכי שמח, כולם אמרו כל הזמן,איזה איש שמח! אף אחד לא גילה אף פעם כמה הוא עצוב, מאז שנולד עד שמת ,אף אחד לא ידע, אפילו על המצבה שלו היה כתוב: כאן נקבר האיש הכי שמח בעולם. ואף אחד לא ידע את האמת,ועכשיו הוא מת. מה זה משנה??????

האהבה 100

New member
יש לי שתי שאלות :

הסיפור הוא תגובה למה שכתבתי על כך שחולשה זו לא מילת גנאי? אם כן,אז מה הקשר? והשאלה השניה היא:למי זה היה אמור לשנות? האיש החכם הרגיש טוב לספר שהוא שמח,וזה שקר עצמי אבל זה לא פסול. אז אף אחד לא ידע את האמת.מה קרה.לא קרה כלום. תודה.

spectacular

New member
ענית בעצמך.

זה מה שהתכונתי , זה לא משנה, חולשה או עוצמה, מילת גנאי או לא.

האהבה 100

New member
את צודקת,ובכל זאת

אל תשכחי שזה התחיל בסך הכל משאלה ששאלה אותי מנהלת הפורום. ואני עניתי. אני מזכירה לך(טיפש זו העלבה)(וחלש זו לא העלבה) אבל למנהלת זה היה משנה. מקווה שלפחות את לא נעלבת מהתשובה שלי. תודה.

האהבה 100

New member
ולשאלתך.אז כן,אני חזקה מאד

לא נפגעת כשמקבלת ביקורת. ובעיקר לא אחרי שאני שואלת שאלה,ובוחרת לסנן לי את התשובות.

למעלה