תגידו...

א ל י 7

New member
תגידו...

אתם יודעים על עוד אופציות שיש חוץ מש"ש ומכינה? העניין הוא שאני לא רוצה ללמוד (זה מבטל את עניין המכינות) וגם לא רוצה לעסוק בשום דבר שקשור לחינוך פורמאלי (זה מבטל את הפנימיות, כפרי נוער וכל מיני עמותות למיניהם). האופציה היחידה שנשארה לי היא לעשות דרך קק"ל או רשות הטבע והגנים- דברים שאני יכולה לעשות בין כה וכה בשירות הלאומי (שכחתי לציין שיש לי פטור מצבא). העניין הוא שאני קטנה בשנה ואני לא מרגישה מוכנה מספיק להתחיל עם עניין השירות לאומי אבל אני כן רוצה לעשות משהו בשנה הזאת. אשמח אם תוכלו לעזור לי.

עִידן

New member
קודם כל,

בש"ש ובשירות לאומי יש הרבה דברים חופפים. דברים נוספים שיש בש"ש - הדרכה במרכז קליטה, עבודה בקיבוצים. אם כי אני חייבת לציין שאילו הייתי במקומך - הייתי מחליטה בשנה הזאת להתנדב באופן עצמאי, בלי קשר לש"ש/שירות לאומי, בארגון כלשהו שאני מאמינה במטרותיו. מה את אומרת?

א ל י 7

New member
אני באמת חשבתי על להתנדב באופן

עצמאי אבל העניין הוא שאני כן רוצה לצאת מהבית, לפגוש אנשים חדשים ולשנות קצת אווירה.

kedeman

New member
מה עם חינוך בלתי פורמאלי?

או להתעסק עם בעיות חברתיות? לא חסרים מקמות כאלה, יש עוד חוץ מהדרכת טיולים

א ל י 7

New member
באמת נשמע לי מעניין .

תוכלו לשלוח לי עוד פרטים על מקומות כאלה?

kedeman

New member
יש כל מני

יש תנועות נוער שזה חינוך בלתי פורמאלי אבל יש גם התנדבות בעמותות זהם בדר"כ עובדים בהתנדבות חברתית יש למשל את על"ם (עמותה לנוער מצוקה) אני לא מאוד מכיר את העמותות השונות......

למעלה