תגידו,

נולי

New member
תגידו,

אם הבנתי נכון ממה שכתובתן זה לא טוב לקחת איקקומל (או איך שלא אומרים את זה) בלי מעקב? היתי אצל רופאת נשים שנתנה לי איקקומל בחודש הראשון אחד, ואמרה שאים זה לא ילך לעבור לשניים, כמובן שזה לא הלך והחודש לקחתי שניים (רק עוד שבועיים אני אדע מה קורה) בעלי לא עשה עדיין בדיקות (וכל הבדיקות שלי הראו שהכל תקין). אז מה אתן אומרות? לחכות או לעבור רופא

נולי. ../images/Emo24.gif

ראשית והכי חשוב זה בהצלחה. ושתעברי במהרה לפורום השכן - אמן. שנית. אפשר לתת לרופאה שלך עוד הזדמנות. יש כאלה שהאיקקלומין עושה בהם פלאים. אני אישית ממליצה לא לבזבז הרבה מידי זמן, ולפנות אולי אפילו במקביל למומחה לפיריון ולא סתם רופא נשים. כך שתהיה רגועה ושלמה עם מה שקורה, כי זה חלק ניכבד וחשוב בכל מהלך הטיפולים. שיהיה בהצלחה. סאני.

ושלישית - אנא שרשרי הודעות. אין

צורך לפתוח 3 הודעות חדשות אחת אחרי השניה. לשרשר משמעו להוסיף תגובות להודעה קיימת במקום לפתוח חדשות כל פעם.

עידית ד

New member
ורביעית.... ../images/Emo3.gif

תבקשי מהרופאה שלך מעקב ואם היא לא תתן לך (כמו שעשו לי בעבר) תעברי למומחה פיריון. איקקלומין יכול גם להזיק ולכן לא מומלץ לקחת יותר מ 3-4 מחזורים. בהצלחה עידית

שרשור ההודעה של נולי

תאריך ושעת ההודעה: 24/09/01 14:22:54 שם הכותב: נולי נושא ההודעה: היום אני מלאה שאלות כרימון תוכן ההודעה: וסליחה שאני פותחת כל פעם הודעה חדשה, מה עושים אם מגלים עקרות אצל הגבר?

והתגובה של סאני

תאריך ושעת ההודעה: 24/09/01 14:36:56 שם הכותב: סאני המצליחה נושא ההודעה: באמת כדאי לא לפתוח הודעה חדשה כל פע תוכן ההודעה: מחדש. כי נועם מאוד תכעס. אני ממליצה על שירשור. לגבי שאלתך: תלוי באיזו רמה העקרות. האם היא נתנת לפיתרון, או שהיא מוחלטת ואין זרעים כלל. כמעט ה-כ-ל ניתן לפתור. אלא אם לגבר אין זרעים כלל וכלל. וזה נדיר מאוד שקורה דבר כזה. גם כשיש מעט מאוד מאוד, ניתן להוציא זרעים ע"י ניתוח דרך האשכים. נקווה שזה אינו המקרה שלך. סאני.

למעלה