תגידו

מיטללל

New member
תגידו

הייתם יוצאים עם אדם עם תיק פלילי? האם העברה משנה (גנבה ולא תקיפה) ? האם מספר העבירות משנות (2 ולא 14) ? האם העונש שהאדם קיבל משנה (כלא או לא) ?

ChilD SouL

New member
אומרת....

למה לשלול אדם שיש לו תיק פלילי
אי אפשר לדעת מהי הסיבה שבגללה הוא נכנס לכלא או ביצע עבירה כזאת או אחרת. לכל בנאדם מגיעה הזדמנות שניה בחיים. בכל אופן, כן
הייתי יוצאת עם מישהו שיש לו תיק פלילי אבל לא הייתי ממשיכה לצאת איתו אם הוא היה מבצע עבירה פלילית כזאת או אחרת.

sattla

New member
השאלה אחרת.

היית יוצאת עם רוצח? היית יוצאת עם נרקומן? היית יוצאת עם גנב?

ScorpioID

New member
האמת ש..

יש לי עסק לא קטן עם המשטרה... יש הבדל מאד משמעותי בין רוצח נרקומן וגנב ובין ילד שהצית ספסל בגלל הלחץ החברתי...

sattla

New member
נכון,

ובגלל זה שאלתי. אם זה תיק בגלל שהיית עם החברה וגנבתם קולה מהסופר\הצתתם פספל\עשיתם מעשה קונדס של ילדים(לא שאני מצדיק את זה) או תיק בגלל עברה פלילית אמיתית. אז זה דברים שונים...

ChilD SouL

New member
אני דיברתי על ה-כ-ל....

ספסל\סופר\רצח\גנבה\מה שרק עולה על דעתך.

sattla

New member
אי אפשר להכליל את כל המקרים...../images/Emo4.gif

עדיין

ChilD SouL

New member
אממממ....

שוב, הכל תלוי בנסיבות
אם אותו אדם רצח כי רצחו חבר\ה טוב שלו אז אפשר להבין ת'כעס שלו והכל אפילו שזו לא סיבה לרצוח אנשים אחרים. אם הבנאדם גנב בשביל להביא הביתה אוכל ושהילדים או המשפחה שלו לא תגווע גם את זה אפשר להבין. בקשר לנרקומן אין לי מה להגיד. אם הוא היה נרקומן והוא עבר גמילה אז למה לא לצאת איתו
זה שהוא היה נרקומן לא אומר שהוא פחות טוב ממני ולא מגיעה לו אהבה ומשפחה וכיוצא בזה.

sattla

New member
אני לא יודע...

בתור בחורה אני לא חושב שהייתי יוצא עם רוצח מהסיבה הפשוטה, של החשש לחיי... כי אם הוא לא שלט בעצמו אז למה שזה לא יחזור על עצמו כשאני אהיה הקורבן...?

ChilD SouL

New member
אתה לא אני ואני לא אתה....

בשביל לדעת אם אדם היה רוצח או משהו אני צריכה להיות עם אותו אדם בקשר, אם אני איתו בקשר והוא לא הרג אותי עד היום ואני בוטחת בו אז אין שום סיבה שאחשוש גם אח"כ. ברור שאם מישהו ייגש אליי ברחוב ויאמר, היי כרגע יצאתי מהכלא כי רצחתי, רוצה לצאת איתי
אני אגיד לו לא.

ChilD SouL

New member
זה לא משנה...

אני מאמינה בנתינת הזדמנות שנייה לאנשים. וכמו שאמרתי הרצח תלוי בנסיבות. אם אדם רצח אדם אחר כי ככה בא לו פתאום, כי הדעות של האדם אחר לא מתאימות לו וכיוצא בזה או רצח כי אותו אדם פגע במשפחה\חברים שלו. 2 הדברים הללו שונים ו-2 האנשים הללו שונים עפ"י ששניהם רצחו ונקראים רוצחים.

sattla

New member
כמו שכבר אמרתי, את צודקת,

והשאלה אם היית יוצאת עם שניהם? (לא בו זמנית יא מופרעת
)

ChilD SouL

New member
הייתי נותנת לכל אחד מהם הזדמנות....

אבל
הזה שרצח כי ככה בא לו פתאום היה מרתיע אותי בהתחלה.

sattla

New member
אפשר לשאול שאלה?

כבר שאלתי אני יודע
אז עוד אחת, מה השני, הרוצח כי בא לו פתאום, היה צריך לעשות\להגיד כדי שתצאי איתו? (מחפש את הסיכוי
)

ChilD SouL

New member
../images/Emo6.gif

אם יגש אליי בנאדם ברחוב ויציע לי לצאת, אתה באמת חושב שהוא יתחיל להציג ת'עצמו כרוצח בעברו

sattla

New member
אז זו כבר שאלת אמון.

את אמרת איפה שהו בפורום (אני עוקב
) שאת לא אוהבת חוסר אמינות, יענו שמשקרים לך. אז איך תגיבי אם תצאי עם מישהו 4-5 חודשים והוא פתאום יגיד לך שהוא רוצח?

ChilD SouL

New member
היה רוצח*

ואני לא מצפה שמישהו יספר לי בדייט הראשון שלו שהוא בעבר רצח מישהו. ואם אותו בנאדם יספר לי אחרי 4-5 זה אומר שאני יוצאת איתו, בוטחת בו, שהוא אדם טוב, אז למה לא להמשיך ת'קשר
אז כן, אני אהיה בשוק או בהלם בהתחלה אבל בסופו של דבר אם הקשר טוב ואני אוהבת את אותו בנאדם זה לא ישנה לי מה הוא היה בעבר. עבר זה עבר ושם זה נשאר

למעלה