תגידו

salingre

New member
תגידו

איך יש לכם כסף זמן ומקום לגדל את כל הנחשים האלה,אני יכל להתעשק כל היום בנחשים וזה אבל יש ביצפר,ורע ליבני אתה בן 13 איך לעזאזל יש לך כסף זמן ומקום ל2 בואות 2 מלכי קליפורניה 2פיתוני מקלוני ו2פיתוני דם??!!! תודה על התשובות אורי סלינגרה

T0M3R

New member
תגובה

בקשר לרע הוא טחון אחו שיליניג ככה שההורים שלו קונים לו הכל (הלוואי עליי) אני בן 14 וכן יש ב"ס אז? יש אחר הצהריים וכסף? תיכנס לגלריה שלי תראה תמונות של כל המכרסמים, אני מוכר קבוע וזה ממן את רוב ההוצאות.

obb

New member
אז ככה..

אני בן 14.5 וההורים שלי לא נותנים לי שקל בשביל נחשים וכל מיני שגעונות שלי. בשביל זה קיים עבודה.אני עובד במה שנותנים לי בתנאי שאני מקבל שכר מינימום לפחות,ובד"כ יותר. שתבין,עכשיו אני מחלק מגנטים,אני מרוויח 25 שקל לשעה,אחרי 3-4 שעות עבודה של מדרגות כאלה אתה לא יכול לעמוד,אבל אם רוצים משהו צריך לעבוד.יש לי גם אוניים ב5 וחצי אלף שקל והבלאי של החלקים הוא ענק,הרבה כסף.אז עובדים,לא מחכים לישועה. תעבוד ותקנה מה שבא לך.לא תעבוד תמשיך להסתכל על תמונות באינטרנט,ככה זה הולך.

אורי...

דבר ראשון עדיין אין לי זוג פיתוני דם, ובקשר לבית ספר זה לא בעיה כי אני מסים ללמוד ב-1:15 בצוהריים ויש לי מלא זמן לטפל בנחשים שלי. ככה שזה ממש לא בעיה ותומר בקשר לזה שההורים שלי קונים לי כל מה שאני רוצה זה ממש לא ככה. כל הנחשים שיש לי עכשיו קניתי מהכסף שלי. רע ליבני

למעלה