תגידו...

Rצינית

New member
תגידו...

קורה לכם בימים אלו מתוך געגוע לרענן את האוזן ואת הנשמה פשוט מאד להדליק מוזיקה אפילו שקטה כדי לספק את סיפוקכם. לי.מעשית לא קרה.רק שיצא לי להיות במקום שלא יכולתי לבקש לכבות. אבל המוזיקה הטובה הזו שששמעתי נתנה לי את הרצון העז להתנפל על המחשה ולהקליק על אלבום טוב ששמעתי אצל ההם,והכל בשביל להרגיש שסופקתי.ניסתי להעסיק את עצמי כדי שלא אגרר.אח"כ אמרתי נדליק קול חי וכאלו לא שמעתי שהתחיל שיר והכל העיקר לשמוע כמה צלילים טובים שמזמן לא עשיתי זאת- יותר משבועים+...זה מתחיל להיות קשה!!ביחוד שאת שומעת פה ושם התרים.לכב' שבת.לכ' ר"ח.לכ'..ולכ'.יוצא, לא היה ספירת ימי השבתת המוזיקה. תגידו שוב.מה אתם עושים???? החסך הזה מתחיל להפוך אותי לבחורה עצבנית.עצובה.ועוד...וכל זה הולך להיות כאלו עוד חודש....?!?!יש לי חשש שמכאן ועוד כמה ימים אני יהיה בגהה-סתם צוחקת.אבל קשה, אפילו מאד!-לי בכל אופן.

אם זה הופך אותך לעצבנית...

אז אני בטוח שכל רב שתשאלי אותו יתיר לך לשמוע מוזיקה.

מתנדב

New member
בכניסה לגל פז בבני ברק

יש מודעה גדולה שעל פי ההלכה מותר לשמוע מוזיקה בספירה ויש שם חתימה של רבנים....

מה?

אני דיברתי ספיציפית על רצינית אבל סתם כך ברור שאסור בתכלית האיסור לשמוע מוזיקה.

מתנדב

New member
רפי, אתה יכול לבדוק בבני ברק

בהזדמנות הראשונה שתהיה, תכנס לגל פז ברבי עקיבא מול רפאלי, לא בגן וורשא, ותראה שיש הודעה גדולה שמוצבת שם, ורצינית אם את גרה בבני ברק או שאת באזור של גל פז, תכנסי לשם ותבדקי בכניסה לחנות, יש הודעה גדולה, ואם תוכלי תקריאי לנו גם את הרבנים החתומים שם...

Rצינית

New member
אתה מתכוון בענין של פיקוח נפש...

כמו חולה.כאלו אני נשמעתי כחולה? אל דאגה לא עד כדי כך...רק רציתי לשמוע עיצות בנידון.לא היתרים!

תשמעי את חסידשע אויצרות...

או שתשירי בעצמך, או שתתחילי ללמוד אורגן או גיטרה (ואז כידוע מותר לנגן).

Rצינית

New member
תודה על היעוץ...

ווקאלי-השנה החמרתי.לא שומעת ווקאלי.זכות קומבינטור תעמוד לו. לשיר בעצמי-קיבלתי כבר דוחות זיפנות עם חתימות מהשכנים. ללמוד גיטרה וזה..-נשמע לי כסוג תסביך מסויים.לא הליגה שלי. לא נורא, מקווה לשרוד עד יעבור זעם. ניתן לכם מדי פעם דיווחים עם עידכונים מהשטח על מצבי. בכל אופן,חן חן.

למעלה