תגידו....

Rצינית

New member
תגידו....

השמועה כי נפתח סניף חדש לגל פז ע"י קוסמוס<מול מכבי אש-ב"ב>או בתוך קוסמוס.נכונה היא?

מה פתאום...

ממול אי אפשר לפתוח כי יש את מכבי האש ובתוך קוסמוס רק סוגרים דברים (אופטיקה, הכל ב 2, מיסטר קוויק, וגם הבית מרקחת הולך להיסגר) בקיצר שמועה בדותא שמעת.

Rצינית

New member
ימים יגידו...

אני נוטה להאמין לשמועה שתתכן שהדלפתית ממקור מוסמך וכנראה לא יצא לפועל.לי היה נשמע שהמציאות הזו כבר על המפה.אז לא אמרתי כלום.

בהחלט יכול להיות...

אבל גל פז? לא מספיק להם שתי סניפים בבני ברק? לי נראה שמי שאמר לך התכוון אולי לפירסט קלאס.

שלום25

New member
הקונספט הזה...

הוא כישלון ידוע מראש, במגזר הכללי ניסו ונכשלו כישלון טואטלי. חוץ מזה זה מזכיר את העיר חלם, במקום להוריד מחירים בונים בית חולים מתחת לסופר.

מתנדב

New member
אני שמעתי בעבר....

שגל פז רוצים לפתוח סניף בלונדון, אינני יודע אם זה כבר התבצע, או שזה רק בחשבון שלהם לפתוח שם סניף, אני כנראה אוכל לבדוק זאת השבוע...

Rצינית

New member
הנה בסיס להדלפה-

כנסו לאתר גל פז-חדשות;"מזל"ט לסניפנו החדש בב"ב"עד כאן הידיעה ממקור רשמי.המיקום פחות רשמי-ע"י כתר הרימון.

asaf2000

New member
ומה עם סניף צרפת??

באתר גם מופיע לצד הסניפים בישראל ובארה"ב כותרת של סניף צרפת אך לא רשום כתובת, אולי יש להם תכנון לפתוח גם שם?

באחריות

גל פז פותחים סניף שלישי במרכז רימונים הלא הוא הקמפס שבתוכו נמצא אולם כתר הרימון. מרכז רימונים מחולק ל2 מבנים המחוברים ביניהם. חנות גל פז ממוקמת בחלק השמאלי של הבנין לעומדים מולו. (לא בחלק של הקוסמוס וקידי שיק). חנות גל פז היא החנות השניה מהעיגול לכיוון הרחוב הפנימי. החנות נמסרה לגל פז כבר לפני פסח מטעם הפרויקט, העיכובים כרגע הם של גל פז בלבד. גל פז כבר הכניסו לשם ציוד של עמודונים וכדומה, ואם תעברו שם בשעות הערב תראו שבחורי גל פז עובדים בפנים. חלונות הראוה אטומים בניר לבן.

למעלה