תגידו...

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
תגידו...

משהו מכיר מקום שבו אפשר להוריד את פוקימון סטדיום 1 2 ו 3 לנינטנדו 64 בגרסא היפנית (כן ביפן יצאו 3 לנינטנדו 64, בארה"ב יצאו רק 2)

Matrix man

New member
../images/Emo26.gif

את 1 ו-2 אתה יכול להשיג פה ואם למישהו יש את 3 אני גם אשמח לקבל...

AxBattler

New member
חוכמה גדולה!

זה הלינק הראשון בפורטל הרומים! למה אתם לא משתמשים בו? הוא עובד! (רוב הזמן)

yoo

New member
באמת לא חוכמה וזה לא מה שביקשתי...

אני אסביר, פוקימון סטדיום 1 יצא ביפן ומעולם לא יצא בארה"ב משום שפוקימון סטדיום 2 מאוד דומה לו והאמריקנים לא חשבו שזה מהלך חכם לדובב 2 משחקים כל כך דומים וקראו לפוקימון סטדיום 2 בשם פוקימון סטדיום 1 ופוקימון סטדיום GS יצא בארה"ב בשם פוקימון סטדיום 2... אם למשהו יש את ה1 היפני ואת הGS וגם את השני היפני..אני אשמח... היה לי אותם פעם בתקופה שהאימולטור היחיד להפעלה היה הזוועתי הזה...שכחתי מה שמו.

AxBattler

New member
ובמה אתה מתעתד להריץ עכשיו

הרי גם PJ64 לא עושה עבודה טובה עם פוקימון סטדיום

yoo

New member
דווקא לי עושה עבודה מצויינת...

נסה את הסרוויס פאק הזה שיש להם באתר. בכל מקרה,אתה מכיר אולי אתר עם פלאגינס לPJ64?

yoo

New member
אגב....

יש לך מושג אייך מתקינים פלאגים? פשוט שמים את הINI בתקייה PLUGINS? אם כך אז זה לא ממש עזר לי בכמה משחקים שהוא אמור להפעיל

yoo

New member
פשוט...

בסטטינגס יש לך אפשרות לבחור פלאג אין לכל דבר שצריך (אודיו וידאו וקונטרולר) אגב, גיליתי שהגרסא החדשה של 1964 מאוד טובה...

yoo

New member
כן ותודה

רק בפ.סטדיום 2 יש קצת בעיות עם הגרפיקה בכמה זירות

I d a n a

New member
ב-PJ64

לא צריכות להיות בעיות בכלל עם Pokemon Stadium 1/2 יותר. צריך להתעסק קצת עם ההגדרות, ומה שחשוב צריך לפעול בסדר גמור. כולל להשתמש בפוקימונים שלך מ-blue/yellow/silver וכו' (רק כמה חבל שלא נותרו לי השמירות משם אחרי שפירמטתי את המחשב).

I d a n a

New member
ומעניין

לעניין באותו עניין, למישהו יהיה אכפת לתת לי שמירות שלו ממשחקי פוקימון כדי שאוכל להשתמש בהם ב-Stadium? יש לי קצת חשק לזה פתאום...

yoo

New member
מה רציני? אייך עושים את זה?

אני סתם רוצה לראות כי השמירה האמיתית שלי, היא בגיימבוי P:

I d a n a

New member
אז ככה

דבר ראשון אתה צריך Controller Plugin של N-Rage. תבחר בו כ-Controller Plugin שלך. עכשיו לך ל-Options, Configure Controller Plugin. תחת איזה Controller שאתה רוצה להשתמש, תבחר ב-Controller Pak באפשרויות מתחת. תשנה את זה מ-None ל-Mem Pak. עכשיו באפשרויות החדשות שנפתחו אתה יכול לבחור ב-Chnage Mem Pak ושם לבחור בשמירות שלך. אני לא בטוח לגמרי, כי כרגע אין לי שמירות, אבל עשיתי את זה פעם וזה עובד טוב מאוד.

yoo

New member
כן כן הבנתי את זה כבר...

אני אנסה את זה פעם.. אגב פוקימון: ליגת הפאזלים בגרסאת הנינטנדו 64 עולה בכמה מידות על גרסאת הגיימבוי (לא ראיתי את זו של הגימבוי אדואנס ככה שאני לא יכול לשפוט) מעלה נוסטלגיות מהימים שהייתי "פוקפריק!"

למעלה