תגידו

חן חמי

New member
תגידו

נכונה השמועה שהדיסק נדחה שוב???????? אם כן אני באמת יתחרפן המצב לא יהיה טוב

איפה שמעת את זה?

אולי סתם רוצים לשגע אותנו... אני מאוד מקווה שזה סתם שמועה....

מהההההה??????????????????..

מי אמר לך? איפה שמעת??? לי חלק אומרים שהוא יוצא ב28 חלק ב29 וחלק בכלל ב1 ל8 אוףףףףףףףףףףףףףףףף
עם הוא נידחה שובבבבבבבבבב

חן חמי

New member
כן כן עינב

שמעתי כמוך!!!!!!!!!!!!!!!! טוב נברר בתחילת השבוע אני צריכה לנסוע למשרד בגלל הכרטיס אז נברר שמה בוקר אור קחו הכל באיזי

Music4Life

New member
אוי לא....

מזה? תגידו??? הם קצת הגזימו לא? מה יש, הם לא יכולה להתחייב לתאריך אחד נורמלי ולהוציא אלבום לשוק? מה העניין פה?!?! זה לא מובן לי בכלל...

שושיתה 1

New member
רק לא זה חאלס כמה אפשר לחכותתתתת!!!

אמן שלא ידחו אותו שוב. מזה זה רוצים לשגע אותנו או מה? אמןןןןןןןןן!!! שהוא לא ידחה שוב !!!

אווווווווווף

מה עובר עליהם???????? למה לדחות???????? עד שמותר לשמוע מוזיקה.... (אחרי תשעה באב.....) אווווווווווווף!!! די די די כמה פעמים אפשר לדחות את אותו הדיסק???

Music4Life

New member
צביה, גם לי זה לא מובן בכלל...

זה ממש מבאס, אין מה להגיד. מעניין מה הפעם, על מה הפעם הדחייה, זה לא נורמלי! אני מקווה שזה לא נכון כי די, כמה אפשר...זה לא רציני.

מה? לא רוצההההההההההה

אוףףףףף נוו דייי אי אפשר כבר לדחות אותו עןד פעםםםם...יא אללה כבר יותר מחודשיים!!!!!! אוףףף נקווה שזה לא נכוןןןןן

Music4Life

New member
אני עכשיו באה לשרית ו........

חונקת אותה. נו סתם...באמת... אני נותנת לה חיבוק גדול ושואלת: אישה, מה קורה איתך?!?!?!"
עזבו...אני עייפה...

ניבה אפילו לא בצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל ראסמי מה נסגר איתם לעזזל???????????????? אני מקווה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שזה לא נכון מאוד מקווה

Music4Life

New member
תרגע אור.

אתה רגיש מידי....צחוק זה צחוק מותק, אל תתרגש ילד.

אני שנא שאומרים לי שאני רגיש

ואני לא רגיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חן חמי

New member
למה לחנוק חחח?

מסכנה הבחורה כאילו זה תלוי בה! אתם לא מכירים אותה! אם זה היה תלוי בה, היא היתה מוציאה את זה מזמןןןןןןןןןן......!!!!!!! אבל היא שואפת לשלמות, ובצדק... מה אפשר לעשות? חוץ מלחכות.......

חן חמי

New member
זה טוב מאוד

מצפים ממנה שלמות וזה מה שהיא נותנת! בלי קשר למזל היא בן אדם כזה אבל בטח זה בגלל המזל.. חחחחח היא נשמה

למעלה