תגידו...

13 NoA 13

New member
תגידו...

אני חולה על נו דאוט... מישהו יודע על מקום שאפשר לקנות בו דיסקים שלהם במחירים סבירים? (לא באינטרנט...) וגם... מישהו יודע כמה אלבומים יצאו להם ואת השמות של כולם?? וואי הפורום הזה ממש ממש יפה... תודה מראש...
נועה

L P rulez

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני נופר! ממממ אני לא בטוחה אם זה ככה, אבל אמרו לי שצליל יותר זולים מטאור רקורדס....אם את רוצה מקורי..... וצרוב, את יכולה לצרוב, אבל אני לא מכירה חנויות שמוכרות צרובים....זה תלוי מאיפה את... באמת פורום חמוד! יש בו משהו מיוחד שאני אוהבת!

dilan angel

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

wellcome to our forum
נופר צדקה, בצליל מוכרים דיסקים במחירים יותר זולים מאשר בטאוור רקורדס אבל מצד שני תמיד יש את האפשרות לצרוב מהאינטרנט
בקשר לאלבומים:
לנו דאוט יצאו 6 אלבומים כולל האוסף, שמתוכם רק 4 הצליחו מאוד.
tragic kingdom-יצא בשנת 1996 והוא כולל את הלהיט הכי הכי שלהם-dont speak
return of saturn-יצא בשנת 2000,זה אלבום בסגנון פחות קופצני מטראג'יק קינגדום טיפה רוק וגיטרות.
rocksteady-יצא בשנת 2002.האלבום הזה הוא בסגנון רגאי ופופ,סגנון שממש לא אפיין את נו דאוט.אני אישית,חושבת שזה האלבום הכי פחות טוב שלהם,למרות שהוא זכה להצלחה בעולם והלהיט מתוכו-hey baby זכה בVMA.
the singels-
אוסף הלהיטים של נו דאוט מתוך שלושת האלבומים שציינתי-כל שיר יותר טוב מהשני.
מומלץ. מקווה שעזרתי לך...

Grey Faerie

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

תהני פה
בקשר לדיסקים , את יכולה לקנות צרובים מכל מיני שוקים , למרות שלא בטוח שיהיה להם את כל הדיסקים , או שאת יכולה להוריד וצרוב בעצמך..

למעלה