תגידו,

מיטללל

New member
תגידו,

הפגנת חיבה בציבור, כן או לא ? האם שאתם עושים את זה- זה בסדר אבל שאחרים עושים את זה זה מעט מעצבן ? האם זה תלוי במצב הזוגי שלכם? ובקיצור- האם לראות משהו מכניס למישהי יד לתוך החולצה ומתחיל ללטף אותה בבטן או מישהי שמזמזמת יושבת על מישהו ומזזמזמת אותו עד שצריך לחשוש לשלומו בכיסא שלידכם באוטובס מעצבן אותכם ?

ChilD SouL

New member
זה תלוי...

אם זה נשיקה פה וחיבוק שם אז זה נסבל. אם זה המצב שתיארת אז זה פשוט דפוק ואותי אישית מגעיל. יצא לי לשבת עם חברה שלי וחבר שלה בחוץ וכל מה שהם עשו זה רק להתנשק, להתנשק, להתנשק ועוד קצת להתנשק וזה סתם נראה לי דיי דפוק ומגעיל לאללה. יש דברים שרצוי להשאיר לבית.

MAX D

New member
המממממ.....

כן עם גבולות מסויימים, לא צריך להיות סוטים אבל נשיקות וחיבוקים זה לא כזה נורא.

מיטללל

New member
סוטים?

מי מגדיר מה זה סוטה ? והאם לא לכל אחד מאתנו יש את הגבול שלנו ?

MAX D

New member
אני מתכוון

להכנסת ידיים מתחת לחולצה/מיכנס/חצאית, ליטוף איברים מסויימים בגוף וכד'...

s h i r k u s h

New member
יו אני לא מאמינה!!!

בדיוק אתמול רמזתי רמז עבה לחבר שלי שלא אוהבת כל כך להתנשק בציבור, כשכולם מסתכלים עלינו. לפני איזה כמה חודשים נסעתי כמה פעמים מצריפין עם איזה זוג שפשוט לא הפסיק כל הנסיעה להתנשק וזה חירפן אותי כי דייי, כמה אפשר לחפש זבובים על הכיסאות, זה הביך את כל מי שהיה לידם והיה די לא במקום לדעתי.

Lanni

New member
"לחפש זבובים על הכיסאות"../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

seeyou

New member
אומרים שברומא צריך להתנהג כרומאי

כפי שמתנהגים בחוף הים לא מתנהגים בקולנוע,מסעדה..... גם בפרוץ התשוקה יש לשמור קצת על האווירה בסביבה... אומרים שכאשר הזיין עומד הראש של הגבר מפסיק לפעול אז מה? גם לבנות יש אותה תופעה? אם מפחדים "שהוא" לא יעמוד בזמן אחר אז יש לקחת ויאגרה.... בדרך כלל זה לא בגלל תשוקה-זה בגלל רצון להרגיז או לעשות רושם! keep smiling יוסי

בשלולית

New member
תלוי...

עד לאן מגיעה ה"חיבה" הזאת... חח מה שתיארת... יד מתחת לחולצה.. ממש לא... זה קצת בוטה.. צריך להשאיר את מה שעושים בני הזוג לחדר האינטימי שלהם.. ולא להראות לכל העולם... אני מצידי כן להתנשק עם החבר בפומבי.. אבל לא יותר מדיי... ולהחתבק? מצידי כל הזמן ללכת מחובקים ליד אנשים... זה ממש לא מפריע לי.. אבל זה הגבול...

sweetdreams

New member
אני בעד

כאילו, למה לא? מה רע? כמובן שלכל דבר יש את גבולות הטעם הטוב שלו. ולהכניס יד למכנסיים זה כבר די בוטה. אבל אם אנחנו מדברים על נשיקות, חיבוקים, או ליטופים, אז למה לא? אני חושבת שזה חמוד!

קטרפי

New member
לא מעצבן בכלל ../images/Emo110.gif

כעיקרון אני לא מת על זה, אבל מי שרוצה לעשות את זה ואין לו בעייה, אז שיהיה לו בתאבון

HyPeR SoNiC

New member
בסדר גמור, אבל...

כל עוד זה בפרופורציה...... כל עוד הם לא פוצחים בחירמון חושני מול העיניים שלי.... אם הם מזגזימים - אז זה מתחיל להטריד......

שייירן

New member
ממממממממ

זה ממש תלוי...... אם את יושבת לייד חברים שלך ושלו והכל והכל סבבה ובסדר ואתם לא יותר מידי אחד בתוך השני אז בכייף.... אני פשוט יודעת שיש אנשים שלא רואים את זה בעיין יפה... אבל אם לשניכם לא מפריע..... אז בכייף שיהיה אני יודעת שכשהיה לי קטע כזה חברות שלי ממש התעצבנו עליי..

למעלה