תגידו.. כמה עולה לכם שכירות לחודש? כאילו נטו, בלי כל ההוצאות האחרות על חשמל, ארנונה, מים וכו'...
P pitput1 New member 15/9/04 #1 תגידו.. כמה עולה לכם שכירות לחודש? כאילו נטו, בלי כל ההוצאות האחרות על חשמל, ארנונה, מים וכו'...
P pitput1 New member 15/9/04 #3 זאת אומרת 500 כל אחת...?? וואו.. זה ממש זול יחסית... ועוד יש מרפסת... איזה כיף...
ע עמית22 New member 15/9/04 #6 לא הגזמת בכלל ../images/Emo6.gif 1000 ש"ח לאדם. אם מישהו מוצא דירת שלושה חדרים באלף שקל באיזור פלורנטין, שיצעק ואני מבטיח לבוא תוך חמש דקות
לא הגזמת בכלל ../images/Emo6.gif 1000 ש"ח לאדם. אם מישהו מוצא דירת שלושה חדרים באלף שקל באיזור פלורנטין, שיצעק ואני מבטיח לבוא תוך חמש דקות
B babylon_a1 New member 15/9/04 #9 תראה בדרום ת"א.... לקחו דירת 2 חדרים בנוניים והפכו אותם למעין צינוק שמחולק ל3 תאים וסלון בכלל כל מה שיש שם זה מעיין תאי איחסון ולא בהכרח חדרים
תראה בדרום ת"א.... לקחו דירת 2 חדרים בנוניים והפכו אותם למעין צינוק שמחולק ל3 תאים וסלון בכלל כל מה שיש שם זה מעיין תאי איחסון ולא בהכרח חדרים
ע עמית22 New member 15/9/04 #11 אז זהו שלי יש דירת שלושה חדרים ראויים למגורי אדם, ובגודל נפלא. ושוב, אם מישהו מוצא דירת שלושה חדרים (אמיתיים, לא כוכים) באיזור פלורנטין שיצעק, ואני אבוא
אז זהו שלי יש דירת שלושה חדרים ראויים למגורי אדם, ובגודל נפלא. ושוב, אם מישהו מוצא דירת שלושה חדרים (אמיתיים, לא כוכים) באיזור פלורנטין שיצעק, ואני אבוא
B babylon_a1 New member 15/9/04 #8 אם שירשרת אליי.... למה החלטת שאני בת ?!?!? גבול בני ברק רמת גן... בפ"ת - ניתן למצוא דירות גדולות וזולות אבל לפעמים הרחובות נידחים
אם שירשרת אליי.... למה החלטת שאני בת ?!?!? גבול בני ברק רמת גן... בפ"ת - ניתן למצוא דירות גדולות וזולות אבל לפעמים הרחובות נידחים
פ פני בובה New member 15/9/04 #7 250$ אין לי כוח לחשב את זה עכשיו בשקלים... עם 3 שותפים אבל לי יש מקלחת משלי בחדר ולכן אני משלמת יותר מהאחרים...
250$ אין לי כוח לחשב את זה עכשיו בשקלים... עם 3 שותפים אבל לי יש מקלחת משלי בחדר ולכן אני משלמת יותר מהאחרים...
ק קישקוש New member 15/9/04 #12 1125 ש"ח. לכל שותפה (שתיים), לחדר לא גדול במיוחד בדירה מרוהטת (קומפלט, כולל מכונת כביסה!) ואפילו עם מזגן! דירה שווה בהחלט, ולכן בעל הבית שלי רוצה את הדירה לבן שלו <מיום ראשון אני מתחילה בחיפושים. בהצלחה לי..>
1125 ש"ח. לכל שותפה (שתיים), לחדר לא גדול במיוחד בדירה מרוהטת (קומפלט, כולל מכונת כביסה!) ואפילו עם מזגן! דירה שווה בהחלט, ולכן בעל הבית שלי רוצה את הדירה לבן שלו <מיום ראשון אני מתחילה בחיפושים. בהצלחה לי..>
א אiרית New member 16/9/04 #17 1100 ש"ח X 2 דירת שני חדרים, מטבח מרווח, מרפסת + מרפסת שירות. בובה של דירה - ביחד עם החבר.