תגידו...

תגידו...

לו היתם צריכים לחלוק חדר עם מישו באותה דירה הייתם מסוגלים? כמה זמן יקח לדעתכם עד שתתפחלצו? אני מתכוונת דירה עם סלון וחדר אחד ושניכם חולקים את אותו חדר....

אין מצב

אלא אם מדובר בבו זוג, אני לא חושבת שמישהו מאיתנו נמצא במצב כלכלי כל כך קשה שיאלץ לחלוק חדר עם מישהו. כאילו - בצבא לא הייתה לי בעיה לחלוק את החדר עם 5 בנות, אבל אז היינו בחדר רק בשביל לישון (ותמיד נשפכנו) אבל בדירה?

Noaal

New member
אין מצב!!!

נראה לי סיוט... אלא אם זה הבן זוג שלי...

אז זהו שאני צריכה לחלוק למשך

שבוע ככה את הדירה ואני כבר רואה את עצמי ישנה בשירותים ולא איתו...אלוהים איזה סיוט קרב ובא!

לקשמי

New member
אם מדובר רק בשבוע

זה לא נראה לי נורא דווקא. לגבי לגור ככה, אני לא יודעת, אני מניחה שזה יהיה קשה בהתחלה אבל יכול להיות שבסוף מתרגלים.

Mיקי_

New member
גרתי כך בשנת השירות שלי

וזה דווקא היה בסדר גמור. מיטות נפרדות כמובן וארונות נפרדים. הרבה מאד אנשים שהולכים לשנת שירות גרים עם שותפים לחדר, מי עם אחד/ת (כמוני) ומי עם שנים או שלושה... ואם שרדתי שנה כזו, ואני מאד קנאית לפרטיות שלי, אני מאמינה שעוד הרבה יכולים...

יש הבדל בין מסגרת שכזאת לדירה

במסגרות כמו שנת שירות, צבא פנימיה ודומים זה לגיטימי והגיוני לגור כמה אנשים בחדר, אבל זה לא אותו דבר כשמדובר בדירה שבה אתה מתכנן לחיות תקופה מחייך הבוגרים. אני מניחה שבשנת השירות החדר שאותו חלקת עם הבנות האחרות שימש בעיקר לשינה (ככה היה כשאני הייתי בצבא - החדר היה על בסיס מיטה ומקום לשים את החפצים ולהחליף בגדים וזהו). כשעוזבים את בית ההורים ועוברים לדגור בדירה שכורה לרוב מתכוונים להעביר בחדר השינה קצת יותר זמן ולבלות בו לא רק בלילה. אם הייתי צריכה לבחור בין להישאר עם ההורים לבין לגור בחדר עם עוד מישהי - הייתי בוחרת מיידית באופציה הראשונה. הלווו - כתבת שאת הולכת לחלוק חדר עם בחור לשבוע - אפשר לשמוע קצת פרטים על זה?

Mיקי_

New member
לא, זה היה חדר לכל דבר

אני למדתי בו, אני ישנתי בו, כל חפצי עלי אדמות היו שם, כך שהוא הכיל הרבה הרבה יותר מרק בגדים... (עזבתי את הבית לשנת השירות שלי, ומשם אחרי שנה המשכתי לדירה שכורה בת"א, ובעצם מגיל 18, לחלוטין לא חייתי בבית הורי) זה היה בדיוק אותו הדבר כמו חדר בדירה שכורה, רק עם עוד מישהי בפנים...

JaneLame

New member
עם השותפה הקודמת שלי.

היה חדר גדול מאוד אמנם, אבל חיינו תקופה מסויימת ככה. הקטע הכי קשה היה ויכוחים על המאוורר. בדירה היה מאוורר תקרה גדול ומקפיא, והיא דרשה להדליק אותו גם בחורף. עם חלון פתוח. לך תבין.

L o c k e

New member
נורא תלוי

בדירת שותפים - כזאת שהחיים נפרדים ופשוט חולקים דירה ולעיתים גם יותר מזה - לא הייתי רוצה, אלא אם כן לא הייתה לי ברירה מבחינה כלכלית לעומת זאת - אם הייתי חיה בחיים שיתופיים יותר כמו קומונה שחייתי בה בשנת שירות או זו שאני חולמת לחיות בה יום אחד - אז לא היה מפריע לי לחלוק חדר....

למעלה