תגידו.... איך קוראים לסרט שבו אלכס שר את take hold of me?
S SnoocK New member 29/1/05 #3 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה זה השם ההזוויייייייי והלא-קשור-לעולם הזה A fish without a bycicle הההאאאאאאא אני זוכרת שקראתי אתזה איפשהו ובערך נקרעתי מצחוק תודו שזה מצחיק (או שלא....... ) מקסנה נובעת(אלללללל תשאלו מאיפה הבאתי אתזה )- אבא של אלכס הוא מוזרררררררררר...............
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה זה השם ההזוויייייייי והלא-קשור-לעולם הזה A fish without a bycicle הההאאאאאאא אני זוכרת שקראתי אתזה איפשהו ובערך נקרעתי מצחוק תודו שזה מצחיק (או שלא....... ) מקסנה נובעת(אלללללל תשאלו מאיפה הבאתי אתזה )- אבא של אלכס הוא מוזרררררררררר...............
T TCgirl New member 29/1/05 #4 אמ... ../images/Emo187.gif אני די בטוחה שאבא של אלכס הוא לא הבמאי... אבא של אלכס מביים סרטי אימה סוג ב'... נראה לי שהוא כתב את הפסקול לשם כי ג'ניפר משחקת שם [אם אני לא טועה...]
אמ... ../images/Emo187.gif אני די בטוחה שאבא של אלכס הוא לא הבמאי... אבא של אלכס מביים סרטי אימה סוג ב'... נראה לי שהוא כתב את הפסקול לשם כי ג'ניפר משחקת שם [אם אני לא טועה...]
S SnoocK New member 29/1/05 #5 אה............./images/Emo4.gif../images/Emo122.gif נו טוב, אז יצאתי סתומה........ קורה לכולם לא... (בבקשה תגידו שכן...... ........)
אה............./images/Emo4.gif../images/Emo122.gif נו טוב, אז יצאתי סתומה........ קורה לכולם לא... (בבקשה תגידו שכן...... ........)