תגידו

LadyG

New member
תגידו

הפורום הזה כולו כחול או שזה הראש לי? אז קדימה שרשור ברכות מכל הלב לכחול החדש. אז זהו יואל, הסכימו שתהיה מנהל בפורום הזה? מה הם השתגעו בתפוז?

John Barleycorn

New member
../images/Emo49.gif לאדמו"ר הפורום ../images/Emo65.gif

ללא ספק המינוי הפוליטי הטוב ביותר בישראל בשנים האחרונות!

Rondomali

New member
Congratulations J ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

Congratulations J I kept my promise Now It will be mutch more FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

forever changes

New member
יואל מזל טוב

בשבילי היית מנהל תמיד, מן מנהיג כזה שכולם הסכימו איתו למרות שהיית משתמש כמו כולם, אז עכשיו אתה יכול גם לעשות קישורים
.

Jflyaway

New member
- תודה... ו...

כשנפגשתי עם הנהלת תפוז, הדגשתי שזה לא פורום "מבוגרים בלבד" והזכרתי אותך... הלוואי שיהיו פה עוד בני עשרה עם התלהבות כמו שלך.

forever changes

New member
אולי עוד יהיו פה

שהפורום ימשיך (וזה לא בספק בכלל) בהצלחה הגדולה שלו הוא ימשוך אולי עוד אנשים וחלקם צעירים, שאין להם בדיוק עם מי לדבר על המוזיקה הזאת והם יהיו פה עם התלהבות גדולה ללמוד, אגב נושא מעניין שיש לי עליו המון מה לומר אבל זה האשכול שלך אז לפעם אחרת
.

ThE RhythM

New member
גם אני פה ../images/Emo163.gif

אני פשוט לא כותב, קודם תן לי לעכל את כמויות האינפורמציה שרצות פה
ויואל- ברכותיי על היותך מנהל חדש וגם על המאמר הנהדר על הצ'רצ'ילים..מזמן לא נהניתי לקרוא מאמר כמו שנהנתי ממנו (ניצלתי את ההזדמנות שאני כבר כותב פה הודעה ל2 ב-1)

melancholy man

New member
סוף סוף

חודש אני חונק והוא לא הכחיל, בסוף היה צריך את כל אנשי תפוז יחד וזה עבד...
אני בטוח שהצרוף של J לניהול ימשיך להקפיץ את הפורום הזה, שכבר הפך בעיני לאחד המקומות הכי מענינים ברשת, לגדול ומעניין הרבה יותר. חוץ מזה J מכין מכין לנו הפתעה בקרוב, אז יש למה לחכות

Jflyaway

New member
תודה לאיש שעשה את המינוי .

והאמת, הכל התחיל מהפנטזייה המשותפת שלנו. וטוב שיש לי מודל אולטימטיבי לניהול חכם . THANKS MAN

LadyG

New member
יש לי יותר מדי כחול בעיניים

תפסיקו כבר שניכם לכתוב ותנו קצת מקום לאנשים מהשורה להתבטא. אז נכון שפתחתי את השרשור אבל בעצם לא אמרתי דבר. טוב שיש פנטזיות ועוד יותר טוב שהן מתממשות. הפורום זה הופך להיות אחד הפורומים המעניינים ביותר, שניתקלתי בהם ברשת. נכון שעל רומא אומרים שלא נבנתה ביום אחד? אז סבלנות. הפורום ילך ויגדל, ישגשג ויהיה מקסים ומעניין, אבל זה תהליך. נוטעים שתיל ונותנים לו לגדול (לא ככה?). אז המון מזל טוב יואל יקר ואני בטוחה שפורום שמנוהל ע"י שניכם ביחד יהיה המקום הכי חם ושווה להיות בו (בטח ברשת).

noosh

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

והמון בהצלחה, אינ מסכימה עם המלנכולי - זה אחד המקומות המעניינים ברשת, ואני בטוחה שהכחלתך רק תתרום

zooly

New member
רגע, J לא ניהל את הפורום מלכתחילה?

מוזר איך דברים מתנהלים במחוזות כתומים אלה... ומה זה אומר ניק צבוע באדום? והאם ההודעה הזאת תקפיץ את השירשור הסתמי הזה למעלה ותגרום לכולם לקלל אותי?
ולמה עוד אין פה אייקון של |קיפוד|? או לפחות |peace|? מוזר, ללא ספק. מוזר ומתעתע (וברכות, כמובן. זה היה רק מתבקש
)

melancholy man

New member
מה אני עז???

האמת, אל תגיד לאף אחד בתפוז, אבל J ניהל מההתחלה, אני רק מוחק ומשרשר כשצריך וגם זה בקושי

The Lunatic

New member
בשם הרוב הדומם -

(לא רוב האקסלי) - מזל טוב ודרישת שלום מכל המשפחה באיטליה.

למעלה