תגידו...

la orejita

New member
תגידו...

שאלה שלא כ"כ קשורה לפה (נסיון נואש לבדוק אם קיימים חיי אדם בפורום) דיברתי עם כמה אנשים ומעניין אותי לדעת עליכם.. כשהייתי קטנים ואמרתם.."כשאני אהיה גדול/ה אני אהיה..." מה רציתם להיות בילדותכם ? והאם זה מה שאתם עוסקים בו היום..

sarita4

New member
אני שהיתי קטנה...

רציתי להיות דוגמנית ואני ממש לא מתעסקת בזה עכשיו אבל למדתי איפור שזה די קרוב ואני מדי פעם מתעסקת עם זה אבל ביום יום ממש לא קרובה לזה אני מנהלת מזנון בקולנוע

la orejita

New member
איזה כיף לך..

פופקורן חינם!!!:) ת'אמת שבילדותי היו לי 2 חלומות ..האחד להיות שחקנית..ונכון לעכשיו אני לא. והשני...אני ממש לא קרובה להגשים אותו ואני גם מקווה שהוא לא יתגשם(אם כן מצבי קשה יותר מכפי שחשבתי)- רציתי להיות נזירה:) התגוררתי בספרד וכל הזדמנות שהייתה לי הייתי הולכת למנזר..איזה ילדה חולנית הייתי:) אפשר להגיד שאמא שלי סבלה איתי הרבה.."את יהודיה! את לא יכולה להיות נזירה!"

אוקי עכשיו תורי

רציתי להיות עורכת דין (מאז שאני זוכרת את עצמי עד גיל 12), אפשר לומר שזנחתי את הרעיון ומאז יש לי חלום אחר. אמר מישהו לפני "לפעמים חלומות מתגשמים..." לה אורחיטה כנראה לא החלום שלך ,אבל מי יודע

אני רוצה...

כשהייתי ממש קטנה רציתי להיות זמרת.....מאז החלפתי למנתחת מוח, ווטרינרית, עורכת דין וכעת על הפרק פסיכיאטריה.

kaktusa

New member
המממ

אני רציתי להיות זמרת... מאוחר יותר (גיל 10?) רציתי להיות גיטריסטית קשוחה
חח ולא עבר הרבה זמן מאז, אני עדיין רוצה להיות גיטריסטית, אבל לא קשוחה

למעלה