תגידו-

nutty boy

New member
תגידו-

יפריע לכם אם עוד בנאדם יצטרף לפורום? או שאני לא מקובל כאן?
. סתם. לי קוראים אדם פלמן, עוד חודש ושש-עשרה ימים בן ארבע-עשרה, ואני מנגן על גיטרה כעשרה חודשים. אני אוהב רוק ומתעב מזרחית טראנסים היפ-הופ כד'. מקווה להשלב יפה... נראה מה יהיה לכם עכשיו להתלונן
...

בצה17

New member
יש לו שם מהמם../images/Emo99.gif

אדם ודניאל זה השמות הכי יפים לבנים
ברוכה הבאה לפורום

nutty boy

New member
נו מה...

איך אנשים יכולים לאהוב אותם?! אה ובמפגש מוניקה סקס, שהיה לפני כמה ימים (מתי שקניתי את ניו-יורק רפיח) אז בא אליי איזה בחור עם שאלון, ושאל אם אני אוהב שרית חדד. אמרתי "לא, איכס. שרית חדד סאקס" "חחח, סאקס, איזה הומו". הוא זה שמקשיב לשרית חדד. אה, ופלא ופלא, זה היה שגם ניגנתי את ניו-יורק רפיח.

elezrit

New member
מווזרר

אתה לא קטלת אותו.. חח מצחיק. אני קוראת שוב ואני עדין המומה..שניע זע עתה..?? עפעחד לע במעחשעב שלעך וכותב לך עודעות מדעי פעם..?!?!

elezrit

New member
אהמ-אהמ..

עיני..די.. חח אבל זה מצחיק.. וזה לא מוגזם כ"כ...(נראה לי..) אז זה אחלה.. ואני גם לא כ"כ מכירה אותך ככה ש... חח, נעלבת..?

elezrit

New member
לא, אל תעלב

השמש תשקע לי בתוך, בתוך החלום, אל תעלב.. כשאתה תעלב-אני אפסיק לנשום.... :-' חח-סולח..? היתי חיבת לכתוב את השיר הזה.. ה"בלבי הקט" שלך כ"כ דרש את זה...

elezrit

New member
../images/Emo24.gifוואלקאם אדם ואיתמר../images/Emo24.gif

תשתלבו יפהה

elezrit

New member
ושכחתי..

גם אני שונאת מזרחית, ים תיכונים וכיוצא בזה.. בעעעעעע

רותמיתXD

New member
ה לא מקובל עלי!

כל שני וחמישי יש פה מישו חדש! סתם סתם. איש. אתה מתקבל כאן בברכה. אמ.. אני רותם. מצאת אולי בורג? נמ... [email protected] מסנג'ר. ואימייל. ושירותים. די.

למעלה