תגידו...

magenta73

New member
תגידו...

מרקורי בנסיגה או מה? כבר שלושה שבועות אני חווה את כל הסרטים שליוו אותי כל החיים, רק חזק יותר... אם זה אהבות ישנות שקשה לי לצאת מהן, שחזרו לחיי... וחזרו לבלגן... אם זה הדלקויות חדשות שנתנו לי "בומים", אבל ביג-טיים, אם זה להיפרד ממשהו, ולשמוע את האמא הפולניה אומרת "את לא יכולה להיות עם משהו שעושה לך טוב, הא?" אם זה כל מיני דברים וצלילים מאנשים חולפים... אם זה, להיות בכ"כ הרבה בלגן, בלי ממש יכולת להסביר, ועדיין, להיות שם למען החברות שלי כי הבעיות שלהן הרבה יותר "קונקרטיות" משלי... אני פשוט סחוטה. ובנוסף להכל, כשאני כבר בטירוף כמעט סופי, ואומרת לעצמי... הגיע זמן ים... והולכת לי בין החוף לסלעים... בשביל להירגע...את מי אני צריכה לפגוש? את האקס? זה שעשה לי כ"כ רע? שרק עכשיו, אחרי 7 שנים אני קולטת בכלל מה ההשלכות של הקשר המזעזע הזה עשה לי... קורה לכם, תקופה כזאת... של איכס... של נאחס... של כל המעגלים של החיים שלך באים לתקוף אתכם, שוב ושוב... ואין ברירה כנראה, ואין מנוס, חוץ מלהגיד... וואלה... חוץ מלוותר... להרים ידיים... לשאול... מה עוד? מה עוד אני צריכה ללמוד? לא די כבר? לא מגיע לי שקט???

שקט לא שלווה כן. .הזמן זה התרופה

הכי טובה. מתוך ניסיון .נכון שאת עוברת תקופה לא קלה ומרגישה זיפת . תחושתי שאת תצאי מזה יותר מהר ממה שאת חושבת .הזדמנויות הולכות הזדמנויות באות .אולי תצאי לחופשה קצרה לנקות את הראש ןלצבור אנרגיה חדשה .

billc

New member
כן תקופה על הפרצוף../images/Emo14.gif

אני על סף פרידה...

למעלה