תגידו, כמה פרקים יש ל"ניפ\טאק"? מתי היא נגמרת? ואחרי כמה חודשים יביאו עונה שנייה?
C coralulu New member 2/8/05 #1 תגידו, כמה פרקים יש ל"ניפ\טאק"? מתי היא נגמרת? ואחרי כמה חודשים יביאו עונה שנייה?
R RenanaD New member 2/8/05 #2 בעונה הראשונה יש 13 פרקים ../images/Emo131.gif ביום רביעי הקרוב ישודר הפרק העשירי בערוץ 2. עדיין לא ידוע מתי תשודר העונה השניה בערוץ.
בעונה הראשונה יש 13 פרקים ../images/Emo131.gif ביום רביעי הקרוב ישודר הפרק העשירי בערוץ 2. עדיין לא ידוע מתי תשודר העונה השניה בערוץ.
R RenanaD New member 3/8/05 #7 ברור ../images/Emo131.gif השאלה היא רק מתי. אם ימשיכו את הרצף וישדרו את השניה מיד בתום הראשונה, או שיעשו הפסקה בין שתיהן.
ברור ../images/Emo131.gif השאלה היא רק מתי. אם ימשיכו את הרצף וישדרו את השניה מיד בתום הראשונה, או שיעשו הפסקה בין שתיהן.
ק קטרפי New member 3/8/05 #11 לא תמיד ../images/Emo110.gif בעמוק באדמה למשל שידרו את 2 העונות הראשונות ברצף, וגם בבאפי (למי שזוכר.... וואי לפני כמה זמן זה היה ) אני בטוח שהיו עוד סידרות אבל זה מה שאני זוכר עכשיו, הרגע קמתי
לא תמיד ../images/Emo110.gif בעמוק באדמה למשל שידרו את 2 העונות הראשונות ברצף, וגם בבאפי (למי שזוכר.... וואי לפני כמה זמן זה היה ) אני בטוח שהיו עוד סידרות אבל זה מה שאני זוכר עכשיו, הרגע קמתי
C coralulu New member 3/8/05 #10 יעשו הפסקה של 4 חודשים, עונה, נו.. אני חושבת חח...ככה בדרך כלל הם עושים מעונה לעונה...
ש שירושית 2 New member 4/8/05 #12 יוווווו זה עבר כל כך מהר!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif וווווואאאאאאאאאאא לא רוצה שייגמר!!! והם בטוח יעשו הפסקה בין העונות הם בדרך כלל עושים את זה! רק שלא יעשו הפסקה ארוכה ושיחזרו מהר!!!
יוווווו זה עבר כל כך מהר!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif וווווואאאאאאאאאאא לא רוצה שייגמר!!! והם בטוח יעשו הפסקה בין העונות הם בדרך כלל עושים את זה! רק שלא יעשו הפסקה ארוכה ושיחזרו מהר!!!
5 53925392 New member 7/8/05 #13 אתם שמים לב? שכל הזמן שואלים את אותם שאלות? כמה פרקים יש ומה הפירוש של ניפ טאק........ פשוט תחפשו את ההודעות התשובות......
אתם שמים לב? שכל הזמן שואלים את אותם שאלות? כמה פרקים יש ומה הפירוש של ניפ טאק........ פשוט תחפשו את ההודעות התשובות......