אפשר לעבוד תקופה, לחסוך כסף בצד אתה ועוד חבר או שתיים אפילו ותישכרו דירה באיזה עיר שתרצו ושם תחפשו עבודה קבועה הרי זה כבר לא יהיה של ההורים שהם ישלמו על הדירה.. וזה יהיה כמובן יותר קל עם חבר שותף מאשר לבד וגם סבבה...
יש אותנו, המוצעת נוער, ואלדעת אם שמתם לב אבל בחודש האחרון די ניסינו להוציא את הנוער מבית משמש, והצלחנו כשהוצאנו את הנסיעה לסופרלנד. ועוד יציאה למימדיון ביומחמישי, שכולם מוזמנים אליה לפרטים אפשר לשאול
לטאטא את הלכלוך מתחת לשטיח!!! להוציא את הנוער מבית שמש לא יפתור כלום! צריך לגרום לראש העיר שלנו להניד עפעף לכיוון הנוער בכל תחום שהוא בעיר הזאת........ ובכלל כדאי שיתחיל לעשות משהו כי ניראה לי שחוץ מלבנות כרכרות ולהרוס את הכבישים בעיר הוא לא עושה הרבה.........אה ודר"א שלא תבינו לא נכון ראש העיר שלנו הוא הרע במיעוטו.....
שמשעמם להם פה. ואני ממש מצטערת אם זה גורם לך לחשוב שאנחנו מטאטים את הבעיות, המטרה שלנו היא לא לפתור אותם, אלא באמת לתת לנוער לנהנות. והופה, הוא נהנה! היית מאמין?
תגיד יש לך איזה הצעות ממשיות?..... או שאתה הולך להמשיך לרשום שמשעמם בבית שמש?......כי תשמע להמשיך להגיד את המובן על כולם זה לא חוכמה החוכמה היא לנסות לשנות ותאמין לי שרק הניסיון לשנות יגרום לך לא להשתעמם.......