תגידו

תגידו

זה פורום סמוי או משהו? למה הוא לא מופיע ברשימת הפורומים? ולא בהודעות האחרונות שלי? ולא בשום מקום?

כי

אני חושב שהוא צריך לעבור כמה זמן של " הישרדות "

נכון,

גם אני חושבת שהשיקול הזה, למרות ההגיון שבו, לא משהו הרי בסך הכל האינטרס הסופי הוא שהפורום יצליח אבל כנראה שהם יודעים מה שהם עושים וזו בשבילם אינדיקציה אמיתית להצלחה... מה שלא יהיה, עובדתית הגענו, ולא רק אנחנו...אז בכל זאת יש דרכים, אז בוא נזרום עם זה בסבבה..

הוא כן מפורסם

כשאתה נכנס לדף הראשי של הפורומים, אז למטה בצד ימין יש " פורומים חדשים " - שם הוא מופיע. האמת? שלדעתי הרבה מפספסים אותו וחבל מאד שזה ככה.

© RoNa

New member
צודק, והוא יפורסם

הוא עוד לא עלה לאוויר כי הוא רק בן 10 ימים.
תן לו קצת זמן להתאפס על עצמו, לראות איך הולך ולהכין את הקרקע לפני שאנחנו מקבלים לפה את כל האלפים שמחכים מחוץ לשערי הפרדס..

מרסלו1

New member
off-חבל

הפורום מאוד קשה לאיתור הוא לא מופיע בשום רשימה בתפוז פרט להודעה הישנה על פורום חדש.....קצת מנוגד לאינטרס של פורום שרוצה לעודד הכרויות....

אתה צודק !

באמת חבל, המון מפספסים אותו. לא מבין את תפוז, הם לדעתי צריכים לדחוף כאלה פורומים חדשים קדימה במקום לציין אותם במקום שלא ממש שמים אליו לב בדף של הפורומים ולא ברשימת הפורומים. הרבה לא יודעים על קיומו ומאד חבל. התנהלות לקויה הייתי אומר.

© RoNa

New member
אבל למה שוב לפתוח הודעה חדשה על זה?

תלמדו בבקשה לשרשר. הכל עיניין של טיימינג. גם תפוז וגם אני יודעים מה אנחנו עושים, תנו קצת קרדיט.

למעלה