אוקיי בנאדם
אני מאוד ממליצה לך לא להתחיל איתי..... אבל הבהרה בקשר לזה, לכל מי שתוהה במקרה... לא רק שאני ילדת אור ירח, אני ככה בערך חמש שנים. ואם אני עושה חשבון קצר.. לפני חמש שנים בכלל לא ידעת מי זה... היית בן שמונה. אז תסתום את הפה. ובקשר לעניין של ווסטלייף- תסביר לי מה לעזאזל הקשר בין להעריץ אותם לבין לקטול את הזיוני שכל שאתה וההיא תוקעים פה כל הזמן. כל השטויות של המטוס והשירי נאצה האינפנטילים שאתם מנסים לתקוע פה מדי פעם, אני באמת לא מבינה איך כל הבנות פה פשוט מתאחדות, קוטלות אותכם וזהו, שסוף סוף תשבו בשקט. ושלא יהיו שום ספקות. יש לי כל דיסק, כל סינגל, כל מיקס, וכל הופעה וראיון ששודרו בטלוויזיה של הבנאדם הזה, ושל עוד כמה אנשים (סחרוף ופורטיס, שהם פשוט ענקיים, ובין ההיתר גם היהודים שאתם כל כך מתלהבים שיש לכם דיסק שלהם) ועוד משהו- אני אוהבת את הבנאדם בגללו. בגלל התורת חיים המדהימה שלו. בגלל המילים המדהימות שהוא יוצר, בגלל שכל שיר שלו פוגע בול במה שאני מרגישה. הוא יותר מזמר. הדיסקים שלו זה תורה שלמה- התורה שלי, כמו שאלוהים זה האמונה שלכם (לא משנה שהוא בכלל לא קיים, זה אמונה כוזבת שנגררה בעקבות מליוני שנים של אמונות תפלות- אבל זה סיפור ממש אחר) בניגוד אליך, שמתלהב מכל הקטע יותר מדי, ממסחר אותו לגמרי והופך אותו לזול לגמרי. אנשים כמוך ששומעים את המוזיקה הזאת בשביל להוכיח משהו לחברה, או לעצמם. ואני יודעת לזהות פלצן כשאני רואה אותו. עינת נ.ב: ושוב, רק כדי להרגיע אותך. אתה בן 13. תתנהג לגילך- תשב בשקט ותסתום את הפה. (גאד, אפילו חמשוש אתה עוד לא!)