תגידו.........

mustik

New member
תגידו.........

אני לא ממש אוהבת את ווסטלייף,אני יותר בקטע של רוק,אבל אם כבר מדברים על חברי ווסטלייף שנראים באמת טוב,ופה השאלה מופנת אליכם-האם אתן חולמות חלומות שאתן רואות את עצמיכן עושות דברים עם חבר ווסטלייף האהוב עליכם(חוץ מלשיר). לי אישית זה קורה,כשאני חולמת על איזה רוקיסט.

קרה לי

עם אורית מהיהודים... אבל.. זה לא ווסטלייף... (תודה לאל) בכל אופן אני בטוחה שלכל מעריצות ווסטלייף בגיל המתאים היה חלום ש... השאיר רטוב בתחתונים.. אורית (חרמנית) שחף

xflil

New member
מה רע בלחלום שאת מאבדת את בתולייך

עם שיין? (גבול, כן בטח, זורקים חוטיני עליהם)

xflil

New member
תגידי את עם אביב גפן

או עם ווסטלייף?! הייתי מציע לך לשנות ניק ניים כי הבנאדם שבחר לעצמו את הניק ניים הזה מבייש לדעתי את כל המוזיקה הישראלית או מוזיקה על איכות!

אוקיי בנאדם

אני מאוד ממליצה לך לא להתחיל איתי..... אבל הבהרה בקשר לזה, לכל מי שתוהה במקרה... לא רק שאני ילדת אור ירח, אני ככה בערך חמש שנים. ואם אני עושה חשבון קצר.. לפני חמש שנים בכלל לא ידעת מי זה... היית בן שמונה. אז תסתום את הפה. ובקשר לעניין של ווסטלייף- תסביר לי מה לעזאזל הקשר בין להעריץ אותם לבין לקטול את הזיוני שכל שאתה וההיא תוקעים פה כל הזמן. כל השטויות של המטוס והשירי נאצה האינפנטילים שאתם מנסים לתקוע פה מדי פעם, אני באמת לא מבינה איך כל הבנות פה פשוט מתאחדות, קוטלות אותכם וזהו, שסוף סוף תשבו בשקט. ושלא יהיו שום ספקות. יש לי כל דיסק, כל סינגל, כל מיקס, וכל הופעה וראיון ששודרו בטלוויזיה של הבנאדם הזה, ושל עוד כמה אנשים (סחרוף ופורטיס, שהם פשוט ענקיים, ובין ההיתר גם היהודים שאתם כל כך מתלהבים שיש לכם דיסק שלהם) ועוד משהו- אני אוהבת את הבנאדם בגללו. בגלל התורת חיים המדהימה שלו. בגלל המילים המדהימות שהוא יוצר, בגלל שכל שיר שלו פוגע בול במה שאני מרגישה. הוא יותר מזמר. הדיסקים שלו זה תורה שלמה- התורה שלי, כמו שאלוהים זה האמונה שלכם (לא משנה שהוא בכלל לא קיים, זה אמונה כוזבת שנגררה בעקבות מליוני שנים של אמונות תפלות- אבל זה סיפור ממש אחר) בניגוד אליך, שמתלהב מכל הקטע יותר מדי, ממסחר אותו לגמרי והופך אותו לזול לגמרי. אנשים כמוך ששומעים את המוזיקה הזאת בשביל להוכיח משהו לחברה, או לעצמם. ואני יודעת לזהות פלצן כשאני רואה אותו. עינת נ.ב: ושוב, רק כדי להרגיע אותך. אתה בן 13. תתנהג לגילך- תשב בשקט ותסתום את הפה. (גאד, אפילו חמשוש אתה עוד לא!)

xflil

New member
חי חי חי

לפני חמש שנים אני הייתי בן 8 ואת היית בת..12 אני התחלתי להכנס לקטע של רוק לפני 2-3 שנים שזה אומר גיל 11-10 אז תשבי את בשקט קודם כל... עוד לא חמשוש? אחות קטנה אני כמעט בטוח ב-70 אחוז שאני יותר גבוה ממך.... חחחחח להוכיח משהו לחברה או לעצמם....אני שומע את המוזיקה הזאת כי אני אוהב אותה מפגרת... ואם אחד עם דעות כמו שלי מוגדר כ-פלצן אז תתפלאי גם אביב גפן והרבה מאנים ישאליים הם פלצנים....... ויש לי קשר לכמה מהם.... תשאלי ואני אענה לך... והבנות ממש חחח לא קוטלות אותנו חחחחחחחחחחחחח..... ואף אחד לא קבע שילדים בני 13 ישבו בשקט וישתקו.....כי בני 13 לעיתים יותר בוגרים מאנשים בגיל שלך...(כמו המקרה שלי ושלך) אז תהיי בשקט את...תשבי או תעמדי? לא ממש אכפת לי....

לא מכירה את הדעות שלך

(ולא ממש אכפת לי) אבל על סמך מה שאתה מראה פה, זה סתם קטילות, ולא נראה לי שלאורך כל ההסטורית הודעות הארוכה שלך לא השארת פה משפט חכם אחד שמראה עומק, או יכולת חשיבה מפותחת.. אני לא דורשת הרבה מבן 13, אבל מינימום כבוד לאנשים עם דעות שונות משלך -חוצמיזה אני בספק אם ילד בן 11-10 מסוגל על סוג מסרים כאלה- .ומה הקשר לגובה.. זה בערך כמו ההפלצה של ההוא עם הגזענות-מוזיקת פופ והקשר ביניהם (דרך אגב..אני עדיין מחכה להסבר) אבל אם אתה רוצה להשוות- בכיף, לא שזה משמעותי הקטע של הקטילות של הבנות, תלמד לקרוא ילד קטן (אני יודעת שזה לא מנוקד, אבל תשתדל). אמרתי שאני לא מבינה אותן ואת השתיקה שלהן. עינת נ.ב.. לא התחלנו בשלום פעם? היו ימים.. חבל. לא נורא

i love bryan

New member
לי,זה קרה...... ../images/Emo6.gif

לי זה קרה מלא פעמים ולדעתי אין בזה שום רע כמובן שיש כאלה שיחשבו שזה מגעיל אבל לדעתי לכול אחד בשלב מסוים יהיו מחשבות ופנטזיות מלוכלכות זה חלק משלב ההתבגרות!!!! אני לא יודעת אם זה קרה לכולכם אבל למעריצה שרופה של ווסטלייף אפשר לומר מספר-1 זה קרה די הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין מה להתבייש!!!!!!!! אני חולה על ווסטלייף!!!!!!!!!!!!!!!!! ואף פעם לא התביישתי בשום דבר שקשור בהם! בגלל זה גם נוח לי לספר שאני פינטזתי עליהם יותר מפעם אחת וגם לא כול הפעמים היו מחשבות נקיות!!!!!!!וצנועות מצידי!!!!!!! וזה לא שאני זונה וסנובית בדרך-כלל זו ממש ממש לא האישיות שלי אבל מאז שהכרתי את ווסטלייף........ א-נ-י- ב-ע-נ-נ-י-ם-!-!-!-

למעלה