תגידו... רונה נכנסת לכאן לפעמים? לפורום כאילו... היא רושמת כאן?
ש שישיץ New member 25/9/05 #2 לא ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif ברגע שיהיה ניהול מסודר נארגן אירוח או משהו.. הבנתי שגם בפורום בהייד פארק היא אף פעם לא רשמה והוא קיים הרבה יותר זמן (אבל שלנו יותר טוב ) אז מצבנו טוב!!
לא ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif ברגע שיהיה ניהול מסודר נארגן אירוח או משהו.. הבנתי שגם בפורום בהייד פארק היא אף פעם לא רשמה והוא קיים הרבה יותר זמן (אבל שלנו יותר טוב ) אז מצבנו טוב!!
N nitzan969 New member 25/9/05 #3 איזה באסה!../images/Emo10.gif אוףף אני מה זה רוצה שהיא תכתוב פה, או שיהיה איזה אירוח שלה!
B bזוהר New member 25/9/05 #4 שישיץ../images/Emo99.gif הממ בהיידפארק היא דווקא כן כתבה כמה פעמים.. אבל אם אפשר זה באמת יהיה אחלה לארגן כאן איזה אירוח איתה
שישיץ../images/Emo99.gif הממ בהיידפארק היא דווקא כן כתבה כמה פעמים.. אבל אם אפשר זה באמת יהיה אחלה לארגן כאן איזה אירוח איתה
0 0mroosh New member 25/9/05 #5 אני בטוח שהיא נכנסה לקראה כאן. לגבי אירוח, זה יכול להיות נחמד ובר ביצוע.
ש שישיץ New member 26/9/05 #8 למה באמת נראה לך?_../images/Emo79.gif תתפלא, אבל המוני אנשים לא יודעים שבכלל יש פורומים בתפוז. אולי יש לך סיבה מוצדקת
למה באמת נראה לך?_../images/Emo79.gif תתפלא, אבל המוני אנשים לא יודעים שבכלל יש פורומים בתפוז. אולי יש לך סיבה מוצדקת
0 0mroosh New member 26/9/05 #9 לי לא. ../images/Emo3.gif סתם השערה, אולי בכלל אין לה מחשב והיא חיה במערה.