תגידו.. למה לשיר בית הבובות קוראים גם מוטיב השכיחה?
M mory89 New member 7/11/05 #2 אממ.. נראללי שבעצם רק אחרי שהוציאו את הדיסק קראו לו בית הבובות אבל קחי את זה בערבון מוגבל.. כי אני לא בטוחה בכלל בכלל!!
אממ.. נראללי שבעצם רק אחרי שהוציאו את הדיסק קראו לו בית הבובות אבל קחי את זה בערבון מוגבל.. כי אני לא בטוחה בכלל בכלל!!
E eladi88 New member 7/11/05 #6 אם תהיה אז זה יהיה רק בקיץ הבא... כי לאחר ההופעה בבארבי ת"א ב 19.11 הלהקה יוצאת לפגרה לצורך עבודה על הדיסק החדש
אם תהיה אז זה יהיה רק בקיץ הבא... כי לאחר ההופעה בבארבי ת"א ב 19.11 הלהקה יוצאת לפגרה לצורך עבודה על הדיסק החדש
E eladi88 New member 7/11/05 #12 תראה\י ב 16.11 בית הבובות יתארחו... יומיים לפני זה בתאריך 14.11 אפשר יהיה להפנות שאלות אל חברי הלהקה כשהם יתארחו... אז תשאל\י שם... בהצלחה
תראה\י ב 16.11 בית הבובות יתארחו... יומיים לפני זה בתאריך 14.11 אפשר יהיה להפנות שאלות אל חברי הלהקה כשהם יתארחו... אז תשאל\י שם... בהצלחה
C chaga New member 8/11/05 #15 אם אני אחפור לך על זה אתה תזכור../images/Emo3.gif אני בת אני בת אני בת!!!! חחחחחחחחחח
E eladi88 New member 7/11/05 #7 אז ככה... כנראה התבלבלת.... שמה הקודם של הלהקה [אבל לפני מלאאאאא זמן] היה מוטיב השיכחה... אין שיר כזה שנקרא "מוטיב השיכחה"
אז ככה... כנראה התבלבלת.... שמה הקודם של הלהקה [אבל לפני מלאאאאא זמן] היה מוטיב השיכחה... אין שיר כזה שנקרא "מוטיב השיכחה"