תגידו,

פIלי

New member
תגידו,

אני היחיד שממש ממש אהבתי את הקטע שטל הוא זמר חתונות (וגם את זה שהיה לפני שבועיים)? צחקתי כמו משוגע.

Kido2222

New member
כל התוכנית הייתה מעולה... :)

אני כל כך אוהב שאלי פיניש עושה את החיקויי שלו לדודו טופז... הקטע הזה... שזה נראה כאילו אלי ממש מגזים... אבל אז רואים את תוכנית האמיתית של דודו ורואים שהוא לא משקיע... :) הייתה תוכנית ממש מעולה... אני אישית אהבתי...! דרך אגב... מישהו שם לב שדב נבון היה ממש ממש אבל ממש צרוד?! :) הוא בקושי יכל לדבר!

greeneye

New member
דוב היה סופר צרוד!

הכי נהנתי בתוכנית מעומרי שרון, נשפכתי פה מצחוק בבית, לא יכולתי לנשום [נו, אסמטית בעונות מעבר, אל תצפו לצחוק שלא מצורף אליו שיעול עצבני של מעשנים כבדים...], התנועות של אלי..יאו. מתתי. [ורק לי הזכיר הקטע שטל אומר לאלי לשבת לו על הברכיים את יקי אומר לנופר: "בואי, שבי על הברכיים של אבאלה!"? כן, כנראה שרק לי.] וממש ממש ממש אהבתי את הבלי סודות. זה היה מעולה!! פשוט מעולה. צחקתי מכל שניה של זה. "מה" "טוס!" "מה" "אפרה" "מה" "רלבורו!" "מה.." "רלבורו לייט!" חח גדולים גדולים גדולים. והפאנל היה משמ מצחיק. אהבתי את התוכנית. מה שמזכיר לי- צריך לנסות להשיג כרטיסים ויפה שעה אחת קודם, לא?

גל,

תשמעי-אבא שלי עובד עם קשת אז יכול להיות שהוא יוכל להשיג לך את הטלפון של המנהל, ותדברו איתו על שיריון כמה מושבים. פשוט אמרת שעם המנהלת הקודמת הייתם בקשר, רייט?

greeneye

New member
אמ..היי!

מי את? [תוהה] בכל אופן, הינו בקשר עם ההפקה, הם היו מסדרים לנו כרטיסים. אני אשלח להם מייל או משהו, מחר..

ל-transparent angel!!!

חחח בדיוק היום שלחתי באתר הרישמי בקשה שיתנו לי כרטיסים אם בא לך את יכולה להשיג גם לי אני מנדבת אותך...
חחחח...

metl

New member
הייתה תכנית מעוולה!

יוווו הקטע עם עמרי שרון היה קורעעעעע

למעלה