תגידו גם אתכם זה מעניין בטירוף להסתכל על ציפורים עפות?
B Bakura New member 5/12/05 #2 ../images/Emo96.gif אני יותר אוהבת שהן עוצרות ומסתכלות בי. עורבים . הציפור האהובה עליי ובהחלט אחת מהעשיריה הפותחת בחיות האהובות עליי, למרו תשאני אוהבת את כולם. חוץ מדגים. >>
../images/Emo96.gif אני יותר אוהבת שהן עוצרות ומסתכלות בי. עורבים . הציפור האהובה עליי ובהחלט אחת מהעשיריה הפותחת בחיות האהובות עליי, למרו תשאני אוהבת את כולם. חוץ מדגים. >>
S Seidman New member 5/12/05 #3 ראית את העורבים במכתשים?../images/Emo99.gif זונות, כל היום דואים להם, גורמים לי רצון עז לקפוץ מהר ארדון ולנסות באופן לא מוצלח לדאות איתן
ראית את העורבים במכתשים?../images/Emo99.gif זונות, כל היום דואים להם, גורמים לי רצון עז לקפוץ מהר ארדון ולנסות באופן לא מוצלח לדאות איתן
P pearly1 New member 5/12/05 #5 פעם גידלתי עורב מצאתי עורב שנפל מהקן גידלתי אותו,וכשהוא התבגר הוא היה בא לבקר אותי כל יום.אחרי שנה וחצי, מצאתי אותו דרוס ליד הבית שלי בדרך חזרה מביה"ס:|.
פעם גידלתי עורב מצאתי עורב שנפל מהקן גידלתי אותו,וכשהוא התבגר הוא היה בא לבקר אותי כל יום.אחרי שנה וחצי, מצאתי אותו דרוס ליד הבית שלי בדרך חזרה מביה"ס:|.
א אבוקדו מקולף New member 5/12/05 #4 ברור^^ למרות שאם אלו לא עופות דורסים אני באמת מעדיפה לצפות בהם כשהם לא בתעופה, לא כולל תרנגולות ותרנגולי הודו, הם סתם מרושעים. ^^
ברור^^ למרות שאם אלו לא עופות דורסים אני באמת מעדיפה לצפות בהם כשהם לא בתעופה, לא כולל תרנגולות ותרנגולי הודו, הם סתם מרושעים. ^^
P pearly1 New member 5/12/05 #6 כןןןןן אני גרה ליד מקורות הירקון ובאות לכאן אנפות באביב. ויש לנו ליד הבית ציפורים מסוג דוכיפת , ופעם ראיתי כאן חוגלה :| אני לא בטוחה באיזו ציפור יותר כיף לצפות.. מזל שלא חפרתי -.-
כןןןןן אני גרה ליד מקורות הירקון ובאות לכאן אנפות באביב. ויש לנו ליד הבית ציפורים מסוג דוכיפת , ופעם ראיתי כאן חוגלה :| אני לא בטוחה באיזו ציפור יותר כיף לצפות.. מזל שלא חפרתי -.-
ס סחוגיפלצת New member 8/12/05 #12 אל תקפוץ למסקנות לפחות לא לפני שייבש החלב מעל שפתיך. קישטה ילד!! לך לאמא!!!
D Dooritos New member 8/12/05 #13 חחחח נחמדדד טוף חמוד אל תיקח קשה.... תאמת דווקא אני אוהבת תימנים, אבל זה דרש...
E EdisonGirl New member 8/12/05 #16 מעניין, לא בטירוף.. ההתנהגות התמוהה של יצורי האנוש מעניינת אותי יותר..