תגידו אתם מקבלים חברים חדשים? מה הדרישה?
A AxelTheFox New member 8/1/06 #5 אין ויתרתי קיצר אז מה קורה אני אקסל השועל (בואו נראה מי הראשון שיזכר מאיזה סרט זה) (בלי לחפש בגוגל!!). מי מה הולך פה ספרו לי קצת.
אין ויתרתי קיצר אז מה קורה אני אקסל השועל (בואו נראה מי הראשון שיזכר מאיזה סרט זה) (בלי לחפש בגוגל!!). מי מה הולך פה ספרו לי קצת.
A AxelTheFox New member 9/1/06 #8 זה הסדרה שיש בה את אקסל השועל הוא מופיע גם בסרט. אני אתן עוד רמז. זו טרילוגיה מסויימת (חחח טרילוגיה בלחץ).
זה הסדרה שיש בה את אקסל השועל הוא מופיע גם בסרט. אני אתן עוד רמז. זו טרילוגיה מסויימת (חחח טרילוגיה בלחץ).
A AxelTheFox New member 9/1/06 #10 לא זה טרילוגיה שאף פעם לא נחשבה כטרילוגיה, היא פשוט 3 סרטים באותה סידרה... גם לגיבור הראשי שם קראו אקסל (אם עכשיו אתם לא מצליחים...)
לא זה טרילוגיה שאף פעם לא נחשבה כטרילוגיה, היא פשוט 3 סרטים באותה סידרה... גם לגיבור הראשי שם קראו אקסל (אם עכשיו אתם לא מצליחים...)
A AxelTheFox New member 9/1/06 #21 הידד סוף סוף פותר. והפרס שלך הוא... (תופים תופים) פרס! (הבנתם יעני זה שנון אההה טוב שיהיה)
N noname202 New member 9/1/06 #15 ../images/Emo46.gifאני אכזרית ומרושעת../images/Emo123.gif זה לא הולך ביחד