תגידו...

• פותח הנושא jowi
  • פורסם בתאריך

jowi

New member
תגידו...

מתי דיסק??? מזמממן לא ביקרתי פה. יש כבר תאריך? :]

אין תאריך,

אבל אני מהמרת שבקיץ.

יש סיבה להימור..?

למה דווקא בקיץ? אני מאד מאד מקווה שאת צודקת, כי לי נראה שהוא כבר לא ייצא כלל... המופע בבארבי היה כבר לפני כמה חודשים טובים, ואז ההערכה הייתה "אוטוטו ייצא". מקורות מסויימים סיפרו לי שהם החליפו מפיק וחברת הפקות מאז האלבום הראשון, אבל מעבר לזה - נראה כאילו הלהקה כבר לא ממש קיימת... לא שומעים מהם כלום! אם האלבום היה כמעט מוכן לפני כמה חודשים, למה הוא עוד לא יצא? אני מאד מקווה שהוא ייצא, אני מת שיהיו לי כבר השירים החדשים שלהם על דיסק...

צ א ל ה

New member
תקשיבו...

בהופעה הם לא אמרו שהדיסק אוטוטו יוצא, הם אמרו שעכשיו הם נכנסים לחזרות... אני יודעת ממקור מכובד, שהם עובדים על הדיסק, כבר הגיעו איתו לאולפן, לא יודעת בדיוק באיזה שלב הםץ.... אבל הם בהחלט עובדים עליו במלוא המרץ...

crazy monkey

New member
אוקיי, תקשיבו מה אני שמעתי

מהחברה שלי שגיסה הוא אח של המזיגים, כיוון שהדיסק שלי נמצא אצלם כדי שהם יחתמו לי עליו, והגיס של חברה שלי לא מביא לי את זה חבזרה כבר איזה שנה הוא אמר לה שאם אני רוצה אנחנו יכולות ללכת לאיפה שהם מקליטים את הדיסק... שזה אומר שאם הם מקליטים עכשיו את הדיסק יש כמה קצת חודשים עד שהוא יצא... אם אני אלך לשם מתישהו אני אשאל אותם ואעדכן פה...

איזה כיף לך!

תמיד רציתי ללכת להקלטות באולפן אמיתי. תבררי לנו פרטים על הדיסק כשאת הולכת! וכן, ידוע לי דיי בוודאות שהם באולפן.

למעלה