תגידו.... אתם כל כך מתעבים נכים פיזיית?
E eris1515 New member 7/3/06 #10 חס וחלילה-בוא אני יגיד לך משהו?- גם עם אנשים שטיפה שונים מאיתנו אפשר לעשות דברים טובים- ואפילו להנות יותר ממה שאנחנו נהנים עם האנשים רגילים...
חס וחלילה-בוא אני יגיד לך משהו?- גם עם אנשים שטיפה שונים מאיתנו אפשר לעשות דברים טובים- ואפילו להנות יותר ממה שאנחנו נהנים עם האנשים רגילים...
T the Girl of Love New member 6/3/06 #6 אני מבקשת ממך לשקול את מילותיך לפני שתדבר. קל להגיד שאנחנו לא בדיוק כמו שקל להכליל. אמא שלי ואחי נכים. אז הייתי מציעה לך לחשוב לפני שתגיד "קל לכן.." כי לאף אחד לא קל עם החיים האלו.
אני מבקשת ממך לשקול את מילותיך לפני שתדבר. קל להגיד שאנחנו לא בדיוק כמו שקל להכליל. אמא שלי ואחי נכים. אז הייתי מציעה לך לחשוב לפני שתגיד "קל לכן.." כי לאף אחד לא קל עם החיים האלו.
T the Girl of Love New member 6/3/06 #7 ואם ההודעה שלי לא הייתה ברורה. רואים שאתה מזלזל ב"לא" שלנו ולזה התכוונתי.
פ פני בובה New member 6/3/06 #8 אחותי המתוקה הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם, אמנם לא נכה פיזית, אבל אפשר להגדיר אותה כנכה, וככה היא גם מוגדרת ע"י בט"ל, כ-100% נכה. ואם לא הבנת עד עכשיו, אני ממש לא מנדה אותה, ואני אוהבת אותה הכי בעולם והדבר שהכי קשה לי במגורים מחוץ לבית זה המרחק ממנה.
אחותי המתוקה הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם, אמנם לא נכה פיזית, אבל אפשר להגדיר אותה כנכה, וככה היא גם מוגדרת ע"י בט"ל, כ-100% נכה. ואם לא הבנת עד עכשיו, אני ממש לא מנדה אותה, ואני אוהבת אותה הכי בעולם והדבר שהכי קשה לי במגורים מחוץ לבית זה המרחק ממנה.