תגידו,

0r0r

New member
הלינק לא קשור למפגש בלוגרים ../images/Emo3.gif

אלא למפגש אחר שהיה באותו יום בנוסף למקלדת...

0r0r

New member
כי בישרא

יש מי שיארגן וידאג שאנשים אשכרה ידעו על זה. בתפוז לא. ואם כבר יש איזה מפגש כללי שמאורגן בתפוז, חופרים עם הפרסום שלו ואף אחד לא מגיע ("המקלדת"). בעקרון לדעתי מפגשים המוניים כאלה זה אידיוטי. יותר מידי אנשים, אתה לא באמת מכיר שם מישהו חוץ מכמה שאתה מדבר איתם קבוע ועוד כמה שאתה מכיר את הכינוי שלהם ורוצה לדעת מי הם וכל השאר מבחינתך כאילו שייכים למפגש אחר. מפגשי פורומים הכיטוב
. כולם מכירים את כולם (במציאות או לפחות בכינוי, עד המפגש).

מוצקלה25

New member
דווקא לדעתי זה יכול להיות נחמד

כמו שאתה אמרת ששם פוגשים אנשים שאתה מכיר את הכינוי שלהם ורוצה להכיר את האיש מאחוריו, זה מה שיכול להיות מאוד נחמד במפגשים כאלה. ויש את כל הבלוגרים האנונימים שלא רוצים שידעו מי הם, אבל אל תתנו להם לשלוט בנו, אתם אפילו לא יודעים מי הם. לדעתי לארגן משהו כי זה יכול להיות מאוד מוצלח, ואולי אם למשל פוגשים בן אדם שכיף לדבר איתו אז סביר להניח שגם תאהב את הבלוג שלו, לא?

reedgreenwhait

New member
הממם לא...

לאדם שכיף לדבר איתו לאו דווקא יש יכולת כתיבה שיכולה לגרום לך לאהוב את הבלוג שלו. זה נכון גם להפך.

מוצקלה25

New member
יש משהו במה שאתה אומר

אבל לדעתי יש קשר בין הבן אדם לבין הבלוג, הם שיקוף אחד לש השני. ובדרך כלל כשבן אדם מדבר מעניין הוא גם כותב מעניין.

גם אני מעדיף להשאר אנונימי.

אם יהיה מפגש בלוגרים אני אבוא, ולא אחשוף את עצמי. אולי אני אתלה ככה, בדיסקרטיות איזה דף עם תמונה של מר סלע, שיידעו שאני נמצא אי שם, בין כולם. אבל אני חושב שזה יכול להיות ממש מגניב לפגוש את האנשים שמאחורי הכינויים.

Tali1912

New member
שמעתי ש...

המפגש של ישרא שהיה לפני כמה חודשים רובו היה של נוער ובני עשרים + אז לא לכל אחד זה מתאים. מפגשי פורומים לעומת זאת זה תמיד מפגשים של אנשים שהתאספו בשם פורום מסויים בהשקפות ומכנה משותף לפורום עצמו, ככה שיוצא שיש על מה לדבר.

Rockamora

New member
אני הייתי בזה שהיה שלשום..

ובזה שהיה בחנוכה.. זה דווקא ממש נחמד!!

Tali1912

New member
כמו שאמרתי

המפגשים הם יותר בכיוון של נוער ועשרים +. יכול להיות שמפגשים אישיים ככה שמכירים בבלוגים ונפגשים אחד לאחד או קבוצה קטנה זה נחמד. מה יכול להביא אותי או בלוגיסטים אחרים (+30 - +40 - +50) להיפגש עם נוער שפער הגילאים הוא כמה דורות, זה נראה לי אפילו חסר טעם.
ובזבוז זמן.

noyy

New member
../images/Emo28.gifרעיון נפלא

ואם הוא יצא לפועל, אני מבטיחה שאשתדל לקחת בו חלק

למעלה