תגידו...

romens

New member
תגידו...

איזה דיסקים אתם הכי אהבתם של דויד? אני אישית... - האישה שהאיתי -חומרים שמהם עשויה האהבה - סודות גדולים את הדיסקים האלו הכי אהבתי את הכל או כלום לא ממש התחברתי אליו אה ויש גם את שתי הדיסקים של ההופעות במצדה ושהם NO'1 אז איזה דיסקים אתם הכי אהבתם?

glitter8

New member
אני הכי אוהבת את...

הדיסק שעוד לא יצא ההופעה החיה מזאפפה broza5 ההרכב המנצח לדעתי עם ג'י בקנסטיין הסקסופוניסט, חוליו פרננדס- גיטרה,פרנקי סנטנטו - באס ,וסירו בפטיסטה- כלי הקשה לפי מה שאמר לי ששי , יצא גם די וי די וזה צריך להיות אלוף- גם שירים אהובים עלי, גם סאונד מעולה, גם מזכרת מההופעה שהייתי בה מחכה בקוצר רוח..

lile0

New member
אני... ../images/Emo9.gif

אין דיסק ספציפי שאני אוהבת, אבל מכל דיסק יש שיר שניים שהם המועדפים עלי. מהדיסק החומרים שמהם עשויה האהבה למשל, אני אוהבת את "אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו", ואת "סתיו מסוכן".

romens

New member
דווקא בדיסק..

דווקא בדיסק "חומרים" לא הכי אהבת את סתיו מסוכן כאילו כן הוא שיר אחלה וגם מוכר אבל אבל לדעתי האישית יש בדיסק שירים יותר טובים... נ.ב נכון אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו, באמת שיר יפה אפשר לומר גם מעט מרגש... =]

romens

New member
נכון....

אתם יודעים איזה דיסק חסר לי.... הדיסק שלו באנגלית עם השיר "when a man hold a women" אני חושב שככה קוראים לשיר קיצר אם למשהו יש תדיסק אני אשמח שהיא יגיד לי מה דעתו עליו ואם שוו הלקנות אותו , למרות שזה דויד אז בטוח שווה לקנות ...=]

lile0

New member
זה הדיסק second street

יש לי אותו, הוא אחלה, אבל לא אחד מהאהובים עלי.. אם אהבת את time of trains אתה תאהב גם אותו

handlessman

New member
NNNNNNNNOOOOO!!!!!!!!!! ../images/Emo93.gif

כתבת את התשובה דקה לפני!!! חח סתם... אבל שלי יותר מפורטת נהנהנה...

lile0

New member
צודק, התשובה שלך טובה יותר

יעל-נא למחוק את התשובה שלי לאלתר!

handlessman

New member
לדיסק קוראים Second Street

לשיר אכן קוראים "When A Man Holds A Womam" - שיר מאוד יפה, ובאלבום יש עוד שירים נוספים מאוד יפים. אם תרצה, לי ולענבל יש את האלבום. וכאן נחזור לנקודה שלאלבומים מועדפים - אני אישית, יותר אוהב את השירים הלועזיים (בספרדית ואנגלית) של דויד - והכי את פארקינג קומפלטו, Second Street ואיסלה מוחרס.

romens

New member
ברור שזה יותר יפה

כי זה משהו חדש מעניין וכו' אבל עדיין יש משהו אחר שהוא שר בעברית משהו אחר משהו נוגע כזה עזוב כל אחד ודעתו האישית באו נסכם שאין על דויד נ.ב עמרי חח על מה שכתבת אבל אני כתבתי קודם "כל הקודם זוכה" P:

לי שי משהו עם הופעות חיות...

אני הכי אוהב את הדיסקים של ההופעות חיות ויש די הרבה כאלה ואני הכי אוהב מצדה 99, יש אנרגיות מרגישים שדויד רצה לחזור לנגן וגם משם הכרתיאת השיר "ג'ינג'י" שזה שיר מדהים... אז אני ילך על מצדה 99. והאלבום שאני הכי אוהב זה קלף ששבוע הבא יהיה לי משלי ולא של חברים של המשפחה.

למעלה