תגידו

Elinor BC

New member
תגידו

מה לדעתכם (או אפילו כעובדה) הדעות הפוליטיות של חברינו הפאנקים ? שמאל ?ימין ?

shiepki

New member
חח הם לא מתעסקים בזה ממש

אין ממש מסר חשוב בשירים שלהם, בטח שלא פוליטי. אפשר רק להניח שבגדול הם נוטים שמאלה כמו 80 אחוז מהמוזיקאים

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif עצבני!!!

אבל אם כבר אז כבר וואר אנד פיין שיר שעונה לשאלתך

Elinor BC

New member
אה אה, להירגע, עד כמה שידוע לי

יש כאן דמוקרטיה מותר לי לשאול שאלה לגיטמית, מתוך עניין רב.

Funky Giraffe

New member
כן, אבל מה זה חשוב?

פוליטיקה ושאר אידיאולוגיות מושחתות וריבים על אדמות מתגמדים על יד המוסיקה... טוב, לדעתי לפחות ואמן שמשתמש במוסיקה כדי להגיד לקהל מסויים שהוא צודק ולקהל מסויים מהצד השני (במפה הפוליטית) שהוא טועה - הוא לא אמן, מבחינתי...

singlestroke

New member
עדיין...

המתקפה הזאת מצד כולם על אלינור, "מה זה חשוב", לא במקום... זו שאלה לגיטימית, ואם מישהו יודע או חושב שהוא יודע, שיענה... אם לא אז שיציג את עמדתו בצורה נורמלית, לא ע"י "מה זה חשוב"... ולאלינור.. האמת שאין לי מושג מה הנטייה הפוליטית של האחים. אבל היי, מזה חשוב
... חח.

Elinor BC

New member
חחחח, חסכת לי במילים,

אבל באמת כולם יצאו כאן פארשים מזה משנה לכם איזו שאלה אני שואלת? אפשר לענות כמו בני אדם..

Duppy Conqueror

New member
כן הא...

שומעים שהם שמלאנים הרי הימנים כאילו אוהבים רצח ומלחמה וכאב... זה משהו כזה קטגורי כזה, כדי להיות ימני אתה חייב לרצוח שלושה אנשים לאנוס שלוש נשים ענוגות לקחת סוכריה מילד קטן ולהפיל תינוק מהעגלה שלו. אחרת אתה לא באמת נחשב ימני.

Funky Giraffe

New member
מה פתאום..

אבל השיר הזה די נוטה שמאלה מבחינת המחשבה הראשונה שלי. ישמצב שיש בי משהו נורא עקום ונורא שופט מראש... סבבה, יש משהו בזה. צודק. פשוט לדעתי זה נוטה שמאלה... ועל ה^%$ שלי פוליטיקה דר"א

Duppy Conqueror

New member
אני יודע שזה לא נכון אני ציני

אני ימני בעצמי ויש לי הרגשה שבדר"כ אנשים חושבים ששמאל זה אלה שמתנגדים למלחמה וימין זה אלה שאוהבים דם ועידו נתן דוגמה לוור אנד פיין, שיר שמתנגד למלחמה, כשיר שמראה על נטייה כל שהיא

למעלה