תגידו...

jakotsu

New member
תגידו...

אני היחידה ששמתי לב שגוטסומון מופיע בכל עונה? @_@ ואחרי זה אישהוא תמיד הורגים אותו? X: I LOVE GOTSUMON
GOTSUMON THE BEST
ושרק בעונה הראשונה נתנו לו ולפאמפמון שיר חמוד?
ובגלל שאמא רוצה שאלך לישון אני הולכת ביי

Digi Lista

New member
חחחח גם את ליאומון הורגים קבוע....

אני לא זוכרת ששמתי לב לגביי גוטסמון רולי כי הוא דיג'ימון שאף פעם לא ממש סיקרן אותי...אבל לצורך הדיון-יש לדעתכם סיבה שהורגים דווקא דיג'ימונים מסויימים ביותר מעונה אחת?...

Apikachu L

New member
ברור שיש

הם בונים להם דמות עמוקה, טוווים עלילות משנה, ואז נזכרים שזו דמות שולית. אז...הורגים אותה. כמו שרולינג הרגה את דמבלדור.

Digi Lista

New member
הלך לי הספר...לא קראתי את זה

עדיין ועכשיו גיליתי לי...בעצם אני אוהבת
ועד שאני אקרא כבר במילא יקרו עוד מלא דברים...

jakotsu

New member
אז למה הם גורמים לו להופיע בכל עונה

? X_X לא משנה אם הוא שולי או לא הוא תמיד יהיה גוטסומון קטן ושולט O:

Snake Bandage

New member
לא בעונה החמישית. ../images/Emo58.gif

שם הוא ממש, ממש, ממש מעצבן ורע. בניגוד לגוטסומון הבליין של העונה הראשונה, הגוטסומון הטוב של העונה השנייה והגוטסומון הגיבור של העונה הרביעית (השאלה היא אם היה גוטסומון בעונה השלישית. אני כבר לא זוכרת).

jakotsu

New member
בכלל אני שונאת את העונה החמישית

הרסו שמה את כל דיג'ימון לדעתי כי... ה"עונה החדשה של דיג'ימון"... זה כבר לא דיג'ימון! ( לא יודעת אם זה ספויילר אבל בכל זאת)
זו סידרה אחרת על איזה ילד מטומטם שהולך מכות אם כל אחד @_@ ואחרי זה פוגש את אגומון שלו שאמור להיות אגומון חמודי כמו של העונה הראשונה :[
בכלל, בעונה הזאת, היחידים ששווים הם יושינו, ראראמון וגוטסומון ^^' אבל גוטסומון עדיין חמוד בכל העונות, בכל המינים, ובכל הסוגים
וגם החבר שלו מהעונה הראשונה
גם פאמפמון רולז
מה הייתי עושה בשביל שתהיה עונה שלישית לDigimon Adventure ולראות הרבה טאיצ'י והשאר בהרפתקאות חדשות

Serf SaN

New member
ממתי דיג'ימון זה -לא- על דמויות

אחרות? כל עונה מחליפים סיפור ודמויות. חוץ מהשתיים הראשונות כמובן. האגומון בעונה החמישית לא אמור להיות אותו אגומון מהעונה הראשונה, זה ברור מאליו. [ואני לא מבין מאיפה הבאת את זה שהם אמורים להיות אותו אגומון. ס: ] וחוץ מזה,
גוטסומון הוא מניאק כלב בן-זונה. [סליחה על הקללה XD]

jakotsu

New member
זה בסדר ../images/Emo3.gif כל אחד ומה שהוא חושב

אבל גוטסומון עדיין רולז XP אבל בעונה החמישית אין אפילו ראש משקפת ;-; ובזמן שהכי בוגר בשאר העונות של דיג'ימון זה גג חמש עשרה, בעונה החמישית זה סבא X: וגם העלילה לא מעניינת @_@ וסיגנון הציור מגעיל X: טאיצ'י ;____________________;

למעלה