תגידו...

נועם m

New member
תגידו...

קרה לכם פעם שהתחלתם קשר, והוא לכאורה בא בדיוק בזמן, כי זה היה בתקופה שהרגשתם בה נורא לבד, אבל כל הזמן מצאתם את עצמכם תוהים האם הסיבה שאתם ממשיכים בקשר היא בעיקר כי אתם מרגישים לבד? טוב, אני מניחה שהבנתם כבר שזו לא ממש שאלה היפותטית...
ואני לא ממש יודעת מה לעשות. הבחור מקסים, ועדיין, אני לא יכולה להפטר מהתחושה שאם לא הייתי בתקופה כל כך גרועה בחיים, אולי הייתי מסוגלת לראות דברים בצורה יותר מפוכחת. הוא חושב שאחרי קרוב לשלושה שבועות אנחנו עדיין די עומדים במקום, ושאולי הגיע הזמן לחתוך את זה, ואני משוכנעת כל הזמן שזה עשוי להשתפר, ושזו רק ההתחלה... אבל אני כאילו לא מצליחה להפריד בין התחושה של הבדידות שהייתה לי קודם, ושהוא במידה רבה הצליח להפיג, לבין הרצון באמת להמשיך בקשר איתו...

קודם כל ../images/Emo140.gif

(חיבוק היה נראה לי קיטשי מידי
) וכן- קרה לי. כל כך רציתי מישהו והייתי לבד ואחרי פרידה (מה זה אחרי- שלושה ארבעה חודשים ועדיין הייתי באבל) ואז הוא הגיע, כולו מעריץ אותי, מתלהב... בעצם ניהלתי קשר עם עצמי כי הוא לא היה ממש מעניין. אני לא מבינה, הוא רוצה לחתוך כי לדעתו זה לא הולך לשום מקום? אחרי 3 שבועות בלבד??? אמרת שאת מרגישה שזו רק ההתחלה, את מרגישה שיש לך עוד המון דברים שעוד לא נתת בקשר?(אני מאמינה שאחרי 3 שבועות בלבד יש לך דברים ששמרת לעצמך) לא יודעת, לא מבינה את החוסר סבלנות שלו. ולא מבינה איך זה אם הוא רוצה לחתוך את עוד מתלבטת, הוא לא חתך סופית? אני יכולה לתאר לעצמי איך את מרגישה וכמה במקום הוא יכול להיות. וחוץ מזה, את צעירה ומותר לך לעשות מה שבא לך וזה לא באמת קריטי למה את איתו כל עוד טוב לך. אין חוקים לאיך צריך להכנס למערכת יחסים וזה בכלל לא משנה מה העתיד שלה כרגע, מה שחשוב זה האושר שלך ואם הוא עוזר בזה, למה את מטרידה את עצמך בשאלות קיומיות? לא היה לך מספיק רע בתקופה האחרונה? המון בהצלחה עם הבחור! ואם באמת יש משהו שחשוב לתת בקשר ולא נתת וזה מה שחסר לו, ורק אם בא לך, תתני ונראה איך הוא ירגיש אחר כך אתכם.

נועם m

New member
זו בדיוק הבעיה איתו...

הוא כנראה חושב שבשלושה שבועות כבר היה צריך לקרות המון... שאני אמורה כבר להצליח לסמוך עליו. הסברתי לו שאני לא בן אדם כזה, ושלוקח לי יותר מ-3 שבועות להפתח למישהו (הרבה יותר...), ושאני כנראה בן אדם שונה מהבנות שהוא התרגל אליהן עד עכשיו. אבל זה לא אומר שאני לא אצליח להפתח אליו בהמשך... מבחינתי כבר בשלושה שבועות הללו הייתה התקדמות משמעותית. אז הוא בודק עכשיו עם עצמו האם הוא יכול להמשיך עם זה, בהתחשב בך שכנראה אנחנו אנשים מאוד שונים אחד מהשני (בעיני זה לא בהכרח רע, אבל מילא). אני רוצה להמשיך, אם הוא רק יתן לי צ'אנס, אבל שוב- אני לא נפטרת מהתחושה שאולי אני רוצה להמשיך פשוט בגלל התקופה שאני נמצאת בה... שאולי באופן נורמלי הייתי אומרת "טוב, כנראה שאנחנו באמת שונים מדי" וזהו. נראה לי לא הוגן, בעיקר כלפיו, להמשיך את הקשר אם זו הסיבה העיקרית שלי. אבל, אני לא באמת יודעת אם זו הסיבה העיקרית
Did I make any sense? נראה לי שלא...

למדתי מחיי הקצרים

כשיש ספק, אין ספק. זה לא פשע להיות איתו רק מתוך הבדידות, אבל זה לא כ"כ לעניין. אני מציע לך לשקול את העניין הזה.. כי יש פה בעייה לדעתי, שיהיה בהצלחה

נועם m

New member
איזו חמודה את ../images/Emo13.gif

החלטנו לתת לזה עוד צ'אנס... אבל אני עדיין לא ממש בטוחה לגבי איך אני מרגישה, ולמה בעצם אני נותנת לזה עוד צ'אנס. וכל הזמן יש לי תחושה כאילו הוא כבר לא באמת רוצה, למרות שלכאורה זה לא אמור להיות ככה, כי הוא הרי יכל לחתוך וזהו. לא יודעת... נראה לי שבשביל זמן כל כך קצר יש פה הרבה יותר מדי כאב ראש...

L y c a n

New member
תום, רק דבר אחד..

תפסיקי לחשוב על זה יותר מדי, פשוט באמת תני לזה צ'אנס.. והכאבי ראש הם כאלה שאת יוצרת לעצמך.. פשוט תלכי עם זה, באמת

נועם m

New member
אני בשוק

שההודעה הזו, שנמצאת כאן מלפני שבוע עדיין פה. מה קורה לפורום?? ולענייננו- זה נגמר, הבחור שרד איתי 3 שבועות- מאוד מרשים!
(סתם אני מלכלכת על עצמי, דווקא הוא יצא הבעייתי בסוף
)

Dark Muse

New member
כולנו אגואיסטים...

הרי אנחנו מחפשים את המישהו הזה כדי איפשהו להרגיש טוב עם עצמו... אל תתני לזה לבלבל אותך, תנסי לעומת זאת לחשוב איך הוא נהנה מהקשר. אם את מרגישה שזה צבוע, אז תפרדי.

למעלה