תגידו

תגידו

איך זה שאחרי כל מה שקרה עם מגהדת' ומטאליקה והם נחשבים כ"אוייבים" מגהדת' ומטאליקה עשו שני שירים ביחד...?

עשו שירים יחד?

אילו שירים ואיפה שמעת על זה? שנית, הם אף פעם לא היו אויבים. לארס ודייב אפילו די מיודדים, אם קראתי נכון. ולהזכירך, המוות של קליף נתן השראה לשיר שדייב כתב, מה שמעיד שלא הייתה שנאה ביחסיהם.

על איזה אויבות ועל איזה שירים

אתה מדבר?

Mena Rea

New member
../images/Emo45.gif, התפספס לך, ישראל

אגב, ברוח הדברים האלו, מה אתה אומר על השיר שעשו היהודים ביחד עם מטאליקה, כשדייב מנגן להם בקונטרהבס ולארס שולק לסולנית של היהודים?

../images/Emo11.gif

1.האויבות שלהם : א.דייב הועף מהלהקה ולא נתנו לו הזדמנות שנייה ופשוט אמרו לו ללכת בגלל האלכוהול(ציטוט שלו) ב.היו להם שמה בלאגנים ומישהו בעט למישהו אחר בחתול וכאלה.זה לא מעיד על ידידות(סליחה שאני לא יודע מי בעט למי) ולא צריך להגיד לכם על היריבות שתמיד הייתה בהם אחד נגד השני 2.השירים: Buried Alive hunger

../images/Emo11.gif

1) דייב הקים להקה (לא מתחרה) מעולה, הוא לא יריב, זה כמו שתגיד שאם אתה מפטר מישהו זה כי אתה שונא אותו, וזה יכול להיות שזה פשוט כי הוא לא מתאים ללהקה ולא כי הוא לא טוב. ב. דייב הביא שני כלבי פיטבול שהרסו לרון מקגובני את האוטו ואז ג'יימס ודייב הלכו מכות, די להאמין לשטויות על הבעיטות בכלבים, אני רוצה לראות אותך בועט בשני כלבי פיטבול ונשאר חי. אגב- ת'בעיטות בכלבים קראת ממטאליסט? ההוא שכתב את הכתבה על קליף ז"ל כתב שם מלא דברים לא נכונים שעכשיו הרבה אנשים חושבים שהם נכונים.... 2) אתה מודע לכך שהם לא קשורים למטאליקה או מגהדת', נכון?

../images/Emo11.gif

1) אוקי.. אבל גם מכות זה לא סמל ידידות.. והאמת שקראתי את זה פה 2) אתה בטוח? כי זה דיי מזכיר אותם אם בא לך אני אשלח לך .. ואם לא אז למי כן?

DEATHRUCTION

New member
לפי מה שאני יודע...

זה לא שייך להם אלא ללהקה אחרת. צורת הנגינה לפי מה שאני זוכר לא כל כך מזכירה את מטאליקה או מגה דת'....מה שכן הווקאלס מזכיר. זו איזו להקה, לא יודע איך קוראים לה.......זו דרך טובה להפיץ שירים האמת.

בכל מקרה, דייב הסב נזקים ללהקה:

האוטו הזה שאמרתי לך שהכלבים של דייב הרסו לרון הוא הוואן שבה רון היה משתמש כדי להסיע אותו ואת כל הלהקה להופעות המוקדמות בסן פרנסיסקו..... + דייב שפך בירה על הבס של רון וגרם לו להתחשמל........... כך שלא העיפו אותו ישירות בגלל בעיית השתייה שלו אלא בגלל הדברים שהיא גרמה להם........ 2) כמו שידידי גלעד אמר, הנגינה אפילו לא מזכירה אף אחת מהלהקות ויש לי את השירים הנ"ל כבר

DEATHRUCTION

New member
דוווקא את הקטע של הבעיטות בכלבים

אני זוכר שראיתי באיזה ווידאו או דייב או ג'יימס סיפרו על זה אני לא בטוח, יכול להיות שזה היה בביהינד דה מיוזיק של מגה דת'

לג'יימס לא היו כלבים

אז אפילו אם ראית במאחורי המוזיקה של מגהדת' זה לא נכון, הסיפור האמיתי הוא מה שכתבתי (הכלבים הם של דייב ואף אחד לא הכה אותם)

StaffordshirE

New member
איך הגיעו מכלבים לחתולים?

אני מספר את הסיפור בפעם המליון נראה לי, זה מה שדייב אמר במאחורי המוזיקה של מגהדת'. כלבת הפיטבול של דייב שרטה לרון את האוטו, רון בכה לג'יימס, ג'יימס בעט בכלבה, התחילו הקללות בין דייב לרון וג'יימס, דייב החטיף אגרוף לג'יימס וזרק את רון לרוחב החדר זה די מסכם הכל. את הקטע עם הכלבה סיפר דייב והקטע של המכות סיפר רון.

Mena Rea

New member
איך זה נהיה חתול אבל פתאום חחחח

דייב תלש לחרג'וקים של ג'יימס את האוזניים, זה מה שקרה שם. ורון נורא התעצבן מזה, שפך לעצמו בירה לפיקאפים, הבין שאין לו עם מה לנגן, ולכן עזב את הלהקה.

למעלה